Skip to main content

SIMPLE STORY: NOBITA & SIZUKA

sumber: Facebook

Salam & hello my readers,
Masih kenalkan pasangan couple paling famous zaman kanak-kanak, Nobita & Sizuka? Sangat somel, kan? i mean AWESOME+COMEL. Can you solve this problem? Hebatnya Nobita selesaikan masalah Matematik tu, cair ba terus si Sizuka hehe. Sebelum ni pernah merapu KISAH SEBENAR NOBITA & SIZUKA, lucu ni haha (^___^)

sumber: www.anilavigne.net
I’ll be your wall, For you to lean on, When you fall just try to hold on
I’ll be back in your arms, Together we’ll always be...For what may come
-Memo, Yuna-

POTPETPOTPET: Sekadar bersantai-santai di petang khamis. Apakah. Tadi pagi topik serius sudahkan pasal RESOLUSI MEJA BULAT PTPTN (IMPLIKASI PEMANSUHAN PTPTN). Awak cakap memang tak patut PTPTN dimansuhkan, tapi patut mansuh hutang peminjam PTPTN sebelum ini. Bijak bijak hehe. Lain orang lain pendapatnya, yang penting setiap pendapat ada pro dan kontranya kan? Okey santaikan minda kita petang-petang ni, jangan stress-stress hehe.

Comments

-gedek! said…
zaman bercinta adalah zaman yg hormon tak stabil...

hahaha!
Edy Fee said…
sangat sweet..untung la
puteri kasih said…
masa budak2 dulu suka tengok citer doraemon..hehe
namasayatihah said…
aloo...so such a sweet post...love...talking about love makes me so penat...but yes..I love to love n I live to love.

True love of course la tuhan yg satu but to find a man to love..itu i am yet to found...how??LOL~

tq syg comment di blog..kwn eva yg sweet jer blog dia..;D
hani apandi said…
faveret karton kmk tok haha.dolok asal jam 7 jak kat ntv7 mesti nanga doraemon.pasya siap ada disc crita nya gik hehe
sergeant keroro said…
comel jek, mane dapat? serius comel~ XD
adan said…
ko mo tau.. dulu aku bayangkan shizuka la gadis paling comel sekali.. hahahaha...
AmirFX said…
Hapuskan jer pinjaman PTPTpu ya.. haha.. Banyak cara lain boleh dipolah untuk berik pelajaran percuma d IPTA/IPTS... :D
Yatie Awang said…
wahhh!!!sweetnya...
eva said…
selamatkan PTPTN dgn langsaikan hutang.. kesian budak len nanti.. eyh kakar smjg ndah.. haha


lamak x bc komik nobita.. dolok rajin bc.. cdak slalu pake pintu ajaib tp salah masok rumah suzika tym mandik hahaha
faiz fakhirin said…
Love is something yg susah nk describe..pening.
aReLaN said…
dalam ke'tidak cerdik'an nobita tu ada gak la sifat romantik dia.hahaha
Ezad Skytech said…
hee...sweet je dorang berdua ni kan..hee~
RazFiRa said…
romantik la plak si Nobita tu! haha
ABU said…
ptptn aku tak larat nak habiskan secepat ceptnya.. bayar takat sampai tak di blacklist jak huhuhu..
Bui Junaidi said…
I LOVE YOU HANYA SEKADAR KATA2..YG PENTING TINDAKAN KITA MEMBUKTIKAN KATA2 YA..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …