Skip to main content

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84


Lama tak join segmen..hihi jom bersegmen kembangkan geng blogger..selamat berkenalan :P

must read : KISAH LAMARAN SCHA & AWAL & VIDEO SWEET LIYANA JASMAY CINTA BERSATU

BEAUTY LIES IN THE EYES BEHOLDER

Comments

Edy Fee said…
makin grand dh style blog ni
rajinnye ikut segmen ye.all the best
wohoo..interesting segment..hehe
Yumida said…
mek da join juak segmen tok sk...salam berblogging
FiZ said…
saya pun nk join lah...;)
FiZ said…
saya pun nk join lah...;)
redlomo said…
makin glamor.. dan stylo.. cahooooo
Rahmah Ram Ram said…
As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))
AyueJean said…
dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html
mieraahajis said…
da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D
Pecinta pink^^ said…
salam sy singgah bw dari segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh^^
rAIHan said…
balas kunjungan..
icumm said…
cantiknya blog...icumm dari segmen yg sama..BW sini..jemputlah dtg jenguk2 blog icumm ^^

http://icumm-icum.blogspot.com
Nisa said…
Saya dah join! :]
Sa Fa Az said…
thanks follow k ^___^
Pka Rahim said…
hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!
FL blogh0use said…
weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)
Mr. E'raz Fadli said…
BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html
+kasih+ said…
Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

*maaflah ayat copypaste.. :)
+kasih+ said…
Jalan-jalan tinggal jejak... Selamat BW... Datang dari segmen yg sama..

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

*Maaflah ayat copypaste :)
keli menari said…
salam ukhwah.join segmen sama :)
Riswin Zahari said…
Biarpun lewat menerjah,..
Ku teruskan jua^^

*Sorry copy paste je^^
Cik Atie Tyra said…
balas singgahan akak :) salam perkenalan :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …