Skip to main content

PHOTOSHOOT FIFFY & DYAN WITH AKUDIA PICTHOGRAPHY

Salam & hello my readers,
Selamat bercuti semuanya bagi yang bercuti hari ini sempena Hari Pertabalan Yang DiPertuan Agong ke 14, Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah. Daulat Tuanku, Daulat Tuanku, Daulat Tuanku. Seperti yang dijanjikan dalam post yang lepas, GOOD FRIDAY WITH FIFFY, DYAN, & AKUDIA PICTHOGRAPHY, dalam entri kali ni saya kongsikan antara gambar-gambar photoshoot Fiffy & Dyan yang dihasilkan oleh AkuDia Picthography.

source and see more at AkuDia Picthography

So bagi kamu yang berminat untuk menggunakan khidmat AkuDia Picthography, khususnya penduduk di Sabah, boleh hubungi mereka seperti yang berikut :
Wedding+Event+Others Contact Us : 0164449129/0164446129
Email : akudiapicthography@gmail.com
Location : Kota Kinabalu-keningau-SABAH

Comments

JIJI YU said…
ak tgk pic no 1 tu cam overexposed skit..tp overall ok.
eva said…
wahhh!! cantek juak oww.. ayu sungguh.. aie ktk bgamba juak.. mek ingat da gamba ktk.. laju da jak scroll crk ne tauk ktk ada.. haha
Ini Kisah Tia said…
uina , d kk baine kak .. hehe
Mr.Clive said…
woahh woahh suke focus kat mata tu...love the eyes...cantik! <3
faiz fakhirin said…
modelnya lawa...hahaha
Pocket said…
yang baring tu!
yang baring tu!

lawa pasal daun kering menunjukkan texture:D
Pic nombor 2 tu macam muka Hyuna (4minute) sikit. Hehe.

Owh, follow blog kamu. =)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …