Skip to main content

JOM TUKAR KOD BARU UNTUK IKLAN NUFFNANG


Salam & hello my readers,
Dah habis baca? So, Nuffnangers, apa lagi, jom tukar kod baru iklan Nuffnang dalam blog masing-masing. Saya dah tukar hehe.

must read : CASH OUT CEK NUFFNANG BELI DOMAIN BLOG, DIGI WWWOW AWARDS 2012, TIPS NUFFNANG: CARA NAK DAPAT RUANG BE, CARA YANG BETUL LETAK IKLAN NUFFNANG

Comments

Anum said…
saya dah tukar
dah tukar ea?bru tau..huhu.
iPai said…
saya dah lama tak tengok kod html ...

entah reti ke tak tukar kod .. hahaha
J.Syazwana said…
alamak malasnye. huk huk. kalau tukar dengan tak tukar ade effek tak? kalau tukar ape yang berubah ye?
Ezad Skytech said…
hee...da tukar da semalam..:D
Zie Madini said…
eh..mesti tuka kod baru ka? ee...nak tuka la kmk mun gya. coz since mek k dot.com nk...alu langsung xda BE gik koh kmk...hehe
Hanie Dew said…
hhmmm...nanti nak bagi tu si Jue. sebb email nuffnang masuk inbox die.
Bui Junaidi said…
KMK BARUK JAK LEKAK NUKAR MLM TOK TEK
ary_lee said…
Memandangkan ary masih baru, mendaftar pun tak lagi..
Hahahaha!
Bobo said…
bobo pun sama :) tapi yang between post tu try dia error plak..sbb bobo letak die dalam edit html tu..
Ini Kisah Tia said…
hehe .. sudah tukar kak .. dapat jak emel , terus p tukar .. ngee
RazFiRa said…
THANKS FOR THE INFO! :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …