Skip to main content

HONDA HYBRID - NATURALLY DRIVEN




Honda Hybrid?

Kenderaan hibrid adalah sebuah kereta yang dikuasakan oleh enjin dan dibantu oleh motor elektrik. Maklumat lanjut di http://hybrid.honda.com.my/#/the-hybrid-technology

The Hybrid Journey at http://hybrid.honda.com.my/#/the-hybrid-journey

more details about Honda Hybrid Malaysia at http://hybrid.honda.com.my

Salam & hai..lama tak cuci mata tengok kereta hehe. Kereta idaman sebelum-sebelum ini Swift Suzuki & MyVi SE. Kalau kereta idaman tak mampu milik semestinya Volkswagen Polo GTI haha. Kereta paling best untuk driving semestinya Kancil hihi. Tapi kalau dapat Honda Hybrid sebuah pun best jugak, naturally driven gituuu (^__^)

Comments

sapela yg sudi hadiahkan kat yui ni..hihi.
Udinz.com said…
cantik betol Honda Hybrid jazz yang wrna hijau tu..cantek..
Wawa Tasliman said…
apa lagi boleh order satu.. :)
Ezad Skytech said…
minat Insight tu..hee~
AmirFX said…
Hai Yann! Kmk mok kancil hybrid.. All time feveret bah keta kancil ya.. haha..
L said…
setakat boleh tgkla buat masa nih.. huuuu

jom tambah ilmu..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html
Myra Jay said…
Cantikkan Hybrid Jazz ni tapi tak mampu la...sobsobsob :D
syAzAnA said…
selalu teruja dengan kereta hybrid ni. hehehe
J.Syazwana said…
hari tuh nampak kereta ni. cantik sangat ! dah kaler hijau epal pulak. huhuhu. tapi belum mampu
dhiera said…
makin banyak produk hybrid skang ni~ serius teringin tapi belum cukup mampu kot.. wuwuwu
hani apandi said…
kmk minat crz! warna pun kacak.tp sik taok mamou sik beli lak hehe.angan2 lok :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …