Skip to main content

CINTA BERSATU. DEAR, FUTURE HUSBAND.


"..Di matamu ku berharga, Kau perlakukan aku
Lebih dari mencintai dirimu, Di dekatmu ku merasa
Bahagianya aku, Dapat ruang cintamu
Hanya kamu saja, Yang mampu begitu
Tulus, Mengerti aku
Kau sempurna bagiku, Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku, Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu, Cinta bersatu
Gayamu, Sifatmu..Cara mencintaiku
Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu..."
-Lirik lagu CINTA BERSATU by LIYANA JASMAY-
sumber: http://youtu.be/08WdkGjNfLA

*POTPETPOTPET: Perghhhh...jiwang di hujung minggu, selamat berehat semuanya :)

Comments

nice song... salam kunjungan.
shiema sufian said…
Shiema suka lah ayat tu. nice nice (:
Edy Fee said…
wah best klau letak syrat jannah ni time akad nikah

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …