Skip to main content

CASH OUT CEK NUFFNANG BELI DOMAIN BLOG

Apakah itu Nuffnang?
  • “Nuffnang” ialah gabungan dua perkataan dalam bahasa Jafaikan. Ia bermaksud "Cukup Bagus"
  • Nuffnang.com merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama di rantau Asia-Pasifik.
  • Membolehkan pihak pengiklan untuk menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam lebih 100,000 blog pelbagai
  • Mempunyai cawangan pejabat dalam 4 buah negara; Singapura, Malaysia, Filipina dan Australia.
  • Menghubungkan jenama-jenama produk kepada para blogger. Di antara para pengiklan ialah Citibank, Nokia, Sony, Procter & Gamble, Nike, Nestle, dan banyak lagi
  • Pengiklanan berasaskan blog, sebuah komuniti untuk blogger oleh blogger, menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.
  • Nuffnang telah menjadi tumpuan media akhbar utama seperti The Star, Malaysia dan The Sunday Times, Singapura selain media-media lain. Untuk senarai lanjut, sila rujuk di sini.
  • Soal jawab berkaitan Nuffnang ada di http://www.nuffnang.com.my/blogger-faq/
(sumber: Nuffnang)

Salam & hello my readers,
Terima kasih Nuffnang sebab bagi saya duit belanja hehe. Walaupun tak lah beribu riban, syukurlah nak ada jugak rezeki. Selama setahun lebih dikumpul kemudian cek nuffnang di cash out, cukuplah untuk beli domain blog ni huhu. Tapi semenjak dua menjak, blog ni dah suam-suam kuku, pembaca pun tak banyak dah. Thanks a lot to my loyal readers :)

Comments

Anum said…
bestnya dah cash out
shiema sufian said…
wowww, syoknyaaa. shiema tak tahu lah kenapa nuffnang shiema macam ape je lg sebab duit takde, analytics pon takde. huhu
Blossom Heart said…
kaya sdh ko..bila la aq plak dpt duit ni..hik3
Ini Kisah Tia said…
hehee .. yeaa , boleh beli domain ..
ejulz said…
perghhh.. brp kali dah dpt tok? hehe
Ini Kisah Tia said…
eh , da beli? huhu
alhmdulillah,rezeki..yui xpernh cashout lg..
~AmyLiana86~ said…
yann..cmne nak beli domain blog? berapa? dh lama amy minat..amy pun baru je cash out nuffnang..hehe..tunggu ceknyer sampai jer..hehe
deno said…
tahniah!!! seronoknya dapat cek! deno tak pernah dapat lagi... :p
loVe puRpLe said…
Bestnya.. nak jugak.. bilelah nufnang fira nak naik asyik rm1 je hehe.
aReLaN said…
hohoho..congrats.ala..kenapa tak tunjuk je nilai tu.belanja leh??
wah.. untung la dapat duit dr nuffnang.. cm saya ni.. nk cashout pon jauh lagi.. hehe
Wow!!! I am so happy for you and hope more will come your way. Keep blogging and sharing your great post.
Edy Fee said…
wah best2 dh dpt cek...duit nuffnang bagi ritu, edy beli akuarium.hehe
dhiera said…
boleh la belanje kami!
faiz fakhirin said…
tahniah tahniah...keep it up...
Acik said…
wow ... lama x dtg sini. sudah teramat maju woooo ...
tahniah! :)
teruskan lagi dan lagi, k!
AmirFX said…
Waaa.. Kmk lom pernah ngeluar gik duit nuffnang...
Hanie Dew said…
wahhhh..dah cash out. kitrg ni tah bile baru cukup nak cash out. kekekke..

sama sama kasih sutera kasih.
e F a said…
brp riban ktk cash out tek? hehehe
ary_lee said…
wow.. cik syaza dah ada domain sendiri^^
Untunglah~~
Nanti harap dapat tunjuk ajar pada ary yg still baru lagi ok? ^^
Bobo said…
belanja makan lah baru berbaloi hehehe
YouiLove said…
Dah boleh beli domain? Ok la tu. Alhamdulillah

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …