Skip to main content

AMAZING 3D ART STREET

sumber gambar: Carian Google

Salam & hello my readers,
Selamat berhujung minggu dan bersantai. Rehat puas-puas tidur secukupnya hehe. Layan gambar-gambar Amazing 3D Art Street. Sangat kreatifkan?

Comments

Kathy Tuah said…
nang kreatif org molah gambar2 tok..
Ezad Skytech said…
nampak sgt2 real kan..:D
eva said…
yohh ngutik abisssssssss.. gila eyh.. mun kmk takut2 jak jalan cya. pkr ya mena bh..
FiZ said…
sangat kretif! betul2 nampak 3d kan..pndai btol diorg ;)
J.Syazwana said…
suka tengok. sebab keratif sesangat !
hehehe
Juliet_iRa~" said…
sgt cantik!

hebatnyaa pelukis ni..:)
iPai said…
cantik woo gambar2 ni .. jeles saya dgn org yg pandai lukis ni .. hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …