Skip to main content

#WW 47: SEMPAT LAGI

sumber gambar: Carian Google

read more---> Koleksi #WW

Comments

~AmyLiana86~ said…
YANN..ANDA DI TAG..
Anum said…
sangat2 bz nie :)
cIk JanNah said…
multitask.
hahaha 2 tangan tapi banyak benda boleh buat. :P
Hanie Dew said…
sempatkan aje mi amor
Liza Razak said…
kalau tangan ada 12..memang banyak kerja boleh setel at one time :)
Fadzmie Mohamad said…
Paling lemah la kalau mau multitasking ni. Adeh. =.="
hani apandi said…
hai kak yann! lama dah mek sik BW..busy siket.apa khabar diri? hehe
Jue said…
mcm aku je weh
mmg bz gilos sbnrnya
YOUsoF said…
Kesibukan mengurangkan kebosanan... ;D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …