Skip to main content

PROJEK 100 BLOGGERS | BRO FRAMESTONE

[klik gambar untuk lebih jelas]
Maklumat lanjut boleh baca di http://www.broframestone.com/2012/03/projek-100-blogger-bermula/

Salam my readers,
Saja cuba nasib blog, ada rezeki terpilihlah dalam senarai Projek 100 Bloggers. Sebab rasanya macam nak cuba berhenti mengiklankan iklan Nuffnang sebab income advertising macam agak suam-suam kuku (agak-agak Nuffnang rasa tercabar tak? hehe). Cehhh padahal blog ni yang tak memenuhi kehendak pengiklan huhu. Kalau ada rezeki, merasa kali terima sponsor post. Kalau blog ni ada tuahlah ekkk. Layak tak layak tu belakang cerita, janji mencuba heeee. So, jom ramai-ramai join projek ni. Sila terjah Projek 100 Bloggers untuk maklumat syarat-syarat penyertaan dan mendaftar. Sekian, terima kasih.

*POTPETPOTPET: Kamu suda mendaftar sebagai pengundi? #PRU

Comments

faridah nazurah said…
haha teringin nak join tapi xcukup layak la sis
AmirFX said…
Kmk udah mendaftar.. :D
msti trafik dah sampai 500 tu kan? best best
Ezad Skytech said…
mcm menarik je projek bro ni kan..nak join tapi uv mcm tak cukup kriteria je...
shahjiehan said…
good luck!....

aku dah lama tinggalkan nuffnang!
J.Syazwana said…
oh tidak layak :(

huhuhu
[sutera kasih] said…
@Muhammad Saiazuan Norhalik:
uishh..xsampai pun..100 pun xsmpai huhu..cuba2 saja
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
sy pun x layak..cuba nasib saja huhu
ABU said…
Good luck kawan.. Semoga berjaya.. Nuff mmg tak best.. Tak berharap pun nak duit iklan ni.. Tpi kalau dia bgi pun tak pa.. Kecik tapak tngn padang bola aku tadahkan hahaha..
hanani said…
Nak join gak tapi tak layak untuk syarat yg pertama tu. Tahniah ye kerna blog anda tersenarai :) salam kenal. :)

http://ha-na-ni.blogspot.com/
best of luck! tak slah mencuba..tak kena bayar pon
zool said…
dah cuba join.. layak ke tidak tak tau le
Sya Isya said…
Good luck. Sya pun rasa cam nak cuba nasib gak lah :D
Cik Amni said…
kamek udah mendaftar juak.. hehehhehehe.. sama ngan amir..=D
~AmyLiana86~ said…
amy tak layak la yan..seminggu pun belum tentu dpt 500 org..hehe
ILA HonEyBuNNy said…
nuffy pasti tercabar...ehehhe...

ila xdaftar lagi undi..kena ke x neh..ehhehe...24 dah boleh dftr kan..kekekek(boleh wat2 tya)hehhe
EyqaLuvender said…
gudlark sis yann!
err,mcm nsem je broframestone tuh..hehehe
anamizu kaito said…
konfem nuffy tercabar nih..hehe
gud luck tau yan! :)








luv,
cik ana
Hanie Dew said…
jap aku gi baca.
Hanie Dew said…
masuk syarat kedua da tak layak blog kitorg.haha
sha my heart said…
good luck dear..
saya tak layak, trafik ciput. tengah cari idea mcm mana nak upkan trafik. tapi naik macam tak naik je. Hahaha~ #APTB
Jue said…
500 UV?pergh hahaha
dah mcm 100 Penulis punya aku tgk cuma beza dis one more to other purpose
suzie rahman said…
salam dear..menarik..congrats k.
B&b said…
Ahaha..dah cuba..walaupun macam x sampai 10uv sehari..ku~ku~ku...
Tinta Digital said…
mohon tunjuk ajar sy baru nk blajar wat blog.. nk cari rezeki dgn blog..

lawat blog saya
http://faqrulradzi.blogspot.com/
InsyaAllah saya pun mencuba :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …