Skip to main content

MIA SARA NASUHA COMEL 2011/2012

*BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME*

Sila skroll gambar ke bawah hehe bagi pengguna IE, mesti hodoh jadinya my pictures scroll ni huhh
Mia Sara's first handbag (Coach handbag) from her Papa :)

Mia Sara's Graduation Day.

Mia Sara has graduated from Pre-School on 13th November 2011 at Brainy Bunch Islamic Montessori, congratulations adik Mia :)

Gambar sebelah kanan tu adik Mia dijemput dalam rancangan Wanita Hari Ini TV3
saya ada tengok hehe

Mia Sara dalam seragam sekolah, tahun satu kan? belajar rajin2 yaa :)

Mia Sara trip go to Universal Studio Singapore with her papa..
syoknya, bilalah kaki ni nak sampai sana huhu

Gambar sebelah kiri tu adik Mia dalam majlis anugerah, gambar sebelah kanan, adik Mia ready go to her Mama Lisa Surihani & Papa Yusri's wedding.

Adik Mia Sara dan kawan-kawan sekelas di sekolah, comel ni hehe.
*sumber gambar: Mia Sara Official Fanpage & Mia Sara Official Twitter

Salam dan hello my readers,
Hujung minggu ni kita rehatkan minda, mesti penat kerja/study seminggu2 kan? Okey jom santaikan diri tengok koleksi gambar adik Mia Sara Nasuha. Lama dah tak jenguk dan kongsikan gambar terkini adik Mia Sara dalam blog suterakasihyann ni, blog peminat nombor satu adik Mia hehe. Okey lets check it out :)

Jom tengok adik Mia Sara dalam Sirah Nabi (episod 15) TV9---> http://youtu.be/Y3IN2cioO00

Comments

shiema sufian said…
Shiema minat diaaaa. sekarang ade another cute girl yang comel and petah bercakap. selalu masuk TV3. Kalau tak keberatan jom join segmen shiema jom (:
mia yg shomellll...
auntie pun tadak beg coach taw...
untung kamu ada $$$ senirik,.. heheheh
MEDIHA OMAR said…
Comel sangat Mia ni.. tak jemu tengok :)

Love,
Mediha Omar

Latest post:
Rich Creamy Mushroom Bruschetta Recipe!
Ezad Skytech said…
mia sara mmg comel kan..hee~ :D
mmg sgt comell.untonggg kcik2 da kaye.dpt coach.haihh
faiz fakhirin said…
Comel betul budak ni..hopefully dia membesar dgn baik skali
faridah nazurah said…
heee dia ni memang comel sangat!
ohhhhhh she is sooooooooo cuteee
Zie Madini said…
nang comel miak tok ow. geram kmk
Bui Junaidi said…
NANG COMEL GILAK2 MIA SARA TOK...
cIk JanNah said…
budak kecik nie memang comel. untung papa n mama dia.
cIk JanNah said…
budak kecik nie memang comel. untung papa n mama dia.
Hanie Dew said…
comel dan bijak budak ni.
J.Syazwana said…
mia memang super comel !
hehehe
eva said…
yohh dpt beg couch heheheh.. cute da jak nya eyhhh... gne rupa nya da besar.. xsbr ndah nggu nya dh besar... haha
ciK LyndaWawa said…
mia sara memang sangat comel..huhuhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …