Skip to main content

HAPPY BIRTHDAY: WISHES, CUTE CAKE & GIFTS

Salam & hello readers,
Bukan entri Wordless Wednesday. Minggu ni tiada #WW dalam blog ini. Sekarang baru bulan March. Next month birthday bapak, apa mau dibagi ni? Birthday awak dah lepas bulan Januari, tunggu Januari next year lah bagi hadiah, boleh? Birthday ku ada tiga bulan akan datang lagi, apa hadiah untuk diri sendiri? Birthday mak bulan Ogos, lama lagi boleh kumpul duit beli hadiah. Birthday Amy pun bulan Ogos, sempat jugak mau kumpul duit hehe. Birthday si Fiffy Khazrina dua bulan akan datang, misi mencari patung cicak masih berjalan haha. Birthday Izza dah lepas bulan Febuari, belum beli hadiah pun lagi huhu. Birthday Zahra lama lagi bulan Oktober sama adikku, sempat lagi duit habis ni hehe. Birthday siapa lagi termasuk dalam list penting? Sayang kamu bah :)

Comments

Anum said…
comelnya kek2 nie
beshnya dpt kek camtu..

agak pyh nk pkir hadiah..huhu.
Cikgu Ma said…
kek kamera canon tu paling ohsem...
sayangnya kek nikon tu... semua kek dalam ni nampak sedap!
Myra Jay said…
Comelnyer kek Nikon tu..
Kalau dapat sebijik tak dapat kamera betul pun takpa..hehee
Juliet_iRa~" said…
heee..sgt kreatif smua kek di atas..:)

wahh berderet2 birthday insan2 tersayang..heee..sediakan duit je la..ngeee
FizaFizz said…
besday sy! besday sy! tp da lepas! haha :P
Yatie Awang said…
macam2 peten kek sekarang, malah ada juga kek yg tak sanggup di makan hehee sebab terlalu comel
syAzAnA said…
fuyooo. kreatifnya merekaaa. yummyy!
cedaapppnyaaa... mana satu eh?? bagi aq kek canon tu.sumpah tdk mkn.hikhik ;P

hpy bufday wt uncle yah, smoga pjg umur.murah rezeki...siat sntiasa ^_^ AMIN :)
Edy Fee said…
terbaik la..cntik2
ih kih kih kamera tu terbaikkkkkkk ;D
xila riston said…
kek tu mcm gadjet pon menyelerakan...nyummm
buat kek sndri la sbagai prezen,,...huhu
dhiera said…
macam tak lalu nak makan kek gini~
eva said…
yohh bestt da jak eyh.. tp mek org dah polah befday k wandy camera lomo dolok.. nang besar n berat. ahahha..

aie ktk x keja gk kah?
suzie rahman said…
xsanggup mkn kek ni. kreatif. neway birthday suzie july. nk hadiah gak:)
amy1906 said…
alala,bfday aku???hihi...
Liza Razak said…
suka betul kek bentuk dslr tuh...harus nk suruh mr kudud carikan kek mcm tu..hehe
hani apandi said…
mcd burger ya kak juak ka ktk? mcm sik haha.kacak2 na juak cake yaa.birthday bapa ktk? apa kata ktk beri nya set yang ada tali pggang, wallet & pen ya hehe
Eera Shera said…
bday sy tamau bg kek ke? hehe..comel la kek tu

http://eerashera.blogspot.com/2012/03/tudung-bawal-online-dan-mini-giveaway.html
semutsengal said…
gila stlye, bb pun ada ?


HAHAHAHAHAHAHAH
Hanie Dew said…
birthday aku bulan november.sempat lagi ko nak kumpul duit. hahahahaha..
sayang yaannn kaaaann...
EyqaLuvender said…
nak makan pon fikir dua kali...hehehe
sayangn ye da buta cantik2 ni...
e F a said…
yarabii suka mek nengok kek dslr red velvet ya.. adoh2...
Ezad Skytech said…
semua ni kek ke...kreatif2...:D
Adylia Qarissa said…
smart kek kat atas tu...ouuchh..sayang nak potong..
Blossom Ajibah said…
uwaaaaaaaaaaaa...laparrr..pas ni pizza jom..hik3
cIk JanNah said…
ohsem sungguh kek2 tu. mmg tgn kreatif la si pembuat kek.
adan said…
bedday bapa ko tak lama lagi kan.. aku rasa baik bagi sarung jak la.. boleh pakai hari2.. hehe
FiZ said…
wah...comel2....xrupa mcm kek pun...
Yumida said…
kiut kek ya..syg nk mkn...lamak mek x singgah sitok...
chemay said…
comelnyaaaa
tp sedih tgk dslr kena potong.
hehehe
Anonymous said…
kalau kek cmni L xmkn .. huhu. simpan.. haha

jom tambah ilmu.=)
sambungan ...
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html
wallah ! menarik sangat.

tapi mesti takut je nak makn ;p
man said…
lawanya pic 2..heheheheh
wahida said…
besday aku kang jgn lupa...ahaks...
faridah nazurah said…
sis birthday sy bulan 6.. jgn lupe hadiah :P
eva said…
ne ktk deng miss taugehhh ehhehhe.. lamak x update nya eyh huhuhuh
As Shaari said…
Firstly...thanx coz follow my blog...

Nice picture!!!!
zainab_baniaz said…
a'salam

wahhhh!!!! sedapnyaaaaaaa kek tu!!
yad'z said…
sangat sayang lah kan nak makan kek macam ni heheeh..

and plus, harga kompem mahal. hukhuk
budak penjara said…
wahh..kek dslr pn ade..hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …