Skip to main content

FREEBIES COUPLE DOODLE FROM SEMANIS APPLE

sumber: Freebies doodle from Semanis Apple90

The best LOVE is when you find someone who makes your Imaan rise, who makes you more pious and who helps you here in the dunya because that person wants to meet you again in Jannah.

Jika namamu yang tertulis di lauhul mahfudz untuk diriku, nescaya rasa cinta itu akan Allah tanamkan pada diri kita. Tugasku bukan mencari dirimu tapi mensolehahkan diriku. Wahai seseorang yang tertulis di lauhul mahfuz ku, Imamku dan ayah dari anak-anakku. Engkau yang bersama dalam perjalananku nanti. Aku percaya kamu sedang memperbaiki dirimu untuk menjadi imam bagi tulang rusukmu dan buah hatimu kelak..Jauh di mata, dekat dalam doa :)
(www.pakarcinta.com)

POTPETPOTPET: Goodbye March..Welcome April..selamat berhujung minggu semuanya, selamat bergembira..oyeahhh :)

Tahukah Anda tentang GLOBAL MARCH TO JERUSALEM (GMJ), BEBASKAN PALESTIN. ?

Comments

eva said…
nang manis rupa cartoon ya.. ehehhe.. april dah eyh.. cepat masa belalu hehe
ABU said…
wah sejak akhir akhir ni banyak entry yng berbunga bunga kan..:P
that is one sweet love and what people should have :)
ajumohit said…
Comelnya doodle ittew dik
FiZ said…
kata hati saya juga begitu :)
zareliqa afiqa said…
Nice!^^ "tugasku bukan mencari dirimu.tapi mensolehahkan diriku" :)
anismelon said…
sweet..n nice one..hope dpt cinta yg cm nie..amin..
Wawa Tasliman said…
sweetnya gambar tu.. :)
yuyun said…
kkak kite amek doodle ue ye . and kite dah creditkan kat akak :) btw thanks

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …