Skip to main content

DIGI WWWOW AWARDS 2012


Salam & hello my readers,
Masih ingat lagi DiGi WWWOW Awards? Masih ingat siapa2 pemenang tahun 2011? Ceahhh macam grammy awards la pulakk hehe. Tadi dapat email dari nuffnang, DiGi sekali lagi bagi peluang kepada kamu yang ingin bergelar pemenang dalam setiap kategori untuk tahun 2012. Senarai pemenang DiGi WWWOW Awards 2011 ada di entri Pemenang DiGi WWOW Awards 2011. So let me know if kamu tercalon, saya tolong vote hehe. Good luck !

Dear DiGi Super Blogger,
Fresh of the Nuffnang Asia Pacific Blog Awards buzz, there is another award ceremony to be happening real soon, and hold up: Nuffnang is a sponsor for this event as well! What are we talking about? Well, the DiGi WWWOW Awards of course! A huge celebration for all the awesomeness that is on the interwebs is surely something that is not to be missed!

All you need to do to be part of this event is, fill in the form with your details here (http://bit.ly/xRBZ9y) by 12.00pm, 14 March 2012 (Wednesday). We will let you know if you are one of the lucky 10 who will be receiving exclusive invites to this elaborate affair! 

(email from Nuffnang)

Comments

ajumohit said…
Mcm tak layak je nak join dik hihi...anyway good luck for those who are qualified
aReLaN said…
nak dicalonkan kena isi borang la eh???oooo...kalau saya masuk pon konfem la tak menang.hahaha
untuk pengguna digi je la ek?
cIk JanNah said…
jannah jarang amek tau benda2 mcm tu. boleh gitu? hee
dwaty said…
Salam sabtu...
Yumida said…
wahhh..ada award indah....mek x makei DG...tp mok award juak..haha
Fadzmie Mohamad said…
Jauh dari layak untuk join benda ni. Haha. Selamat maju jaya kepada yang bertanding. ;)
Gen2Merah said…
wowowow.... best...
AmirFX said…
Ktk join ka? Gud luck aaa.. Chaiyok2!
wah...tahniah. bestnya dapat emel dari nuffnang, sy tak penah pun dpt...
Ezad Skytech said…
mesti gempak kan event ni..:D
Zie Madini said…
teringin nk join, tp cam x layak jak blog mek utk join. huhu
Hanie Dew said…
kalau ko tercalon bagi tau kami jugak. mo tolong vote. hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …