Skip to main content

BLOGGING IS MY HOBBY & MY CAREER: GET A T-SHIRT FROM WOOTMEDIA

Klik untuk cuba nasib dan baca syarat penyertaan di
  http://wootmedia.my/wootmedia-blogging-shirts-giveaway/

Salam & hello. Jarang-jarang nak join giveaway ni sebab blog ni sangat jarang nak bertuah, tshirt tu comel jadi saya mahu tshirt tu..sekian terima kasih. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 April 2012. Sila doakan saya hehe.

Comments

faridah nazurah said…
heee amin.. mintak2 la akak kite ni menang.. haha nanti 50/50 ye..kahkahkah
suzie rahman said…
wah nice.hope dpt tshirt tu.nnt bhagi 2 dgn suzie.
Ezad Skytech said…
semoga dpt la t-shirt tu ye...cantik kan..:D
Assalam..
Moga berjaya..
ajumohit said…
good luck dear!!!
semoga berjaya! amin...
adan said…
nanti bila dah pakai tshirt tu xpasal2 org mintak url blog.. =.="
L said…
cantiknya baju dia.. huuu

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html
me likey blogging too ^^ hehe good luck sista. :)
Edy Fee said…
cntik n style la
Hanie Dew said…
aku doakan ko semoga ko menang dan boel posing dgn pakai t-shirt tu ye..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …