Skip to main content

BLAZER CANTIK BUT NO MONEY IN MY POCKET

(Quick post & Autopublish)
Salam & hello guys, mungkin sekarang tengah duduk dengar seminar media sosial. mungkinlah kalau tiada halangan hehe. Ohh yaaa, tahu di mana boleh dapat blazer / jaket cantik sebijik macam dalam gambar tu? Nampak blazer ni dalam ebay UK. Tapi mahal haha. Eh, kau nak beli blazer nak pakai pegi mana? Okey bye.

Comments

amy1906 said…
canti yan,aku nak putih tue,hihi...
takpe....cuci mata jelah.
Hanie Dew said…
ya ampuunn..cantik eh blazer cenggini aku suka kumpul. online shop byk,tp tu la sgt rare la.
Salwa said…
Cute la blazzer-blazzer tu. Siap ade big ribbon kat belakang. Sabar ye. Ade rezeki boleh la beli. :)
faridah nazurah said…
okey yg warna hijau tu sangat sangat sangat cantik!!!!!
alif haris said…
fuhh cantik tu.. mst yg pakainya jadi cantik jugak hee
aReLaN said…
kalau ada duit,memang leh la nak shopping sakan beli sume blazzer tu.hehehe
AmirFX said…
Nice! Mesti kiut ktk pakeinya...
aimie amalina said…
aihhh
kedai mana yg juai ni agak2 ye
hehehehe
Wijaya Wati said…
gmn cara ordernya?
Wijaya Wati said…
gmn cara ordernya?
Wijaya Wati said…
gmn cara ordernya?

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …