Skip to main content

BABY OUTDOOR PHOTOGRAPHY 2011

Baby paling disayang, paling bengkeng tapi comel haha.
Baby Batrisya. 4 years old. Taska Sutera Kasih. 2011.

Sisters paling nakal. Baby Xera & Dhiya. 1 years old & 3 years old. Taska Sutera Kasih. 2011.

Baby Cat Farish. 1 years old. Taska Sutera Kasih. 2011.

Baby Naemah, Baby Farish & Baby Batrisya adik beradik. Nasrol & Baby Mika. 
Taska Sutera Kasih. 2011. Photographer: AMY

Salam dan hello my readers,
Selamat berhujung minggu. Selamat berehat. Selamat meluangkan masa bersama keluarga dan insan tersayang. Selamat bergembira. Selamat menghabiskan cuti sekolah. Selamat berblogging. Selamat berblogwalking. Selamat membaca. Selamat mencuci baju-baju bertimbun sebakul seminggu2. Selamat mencuci mata tengok gambar baby. Selamat dan selamat. hehe.  *AUTOPUBLISH*

Comments

JIJI YU said…
budak tu cm budak citer korea weh
Ckin Kembaq said…
waaa..sangat cantik.. ^__^ and comel budak2 ni...geram je..hehe
Maii said…
comeii sangatt :D
semutsengal said…
waaaa,


kecik kecik lagi dah berjinak jinak dlm dunia permodelan.


HAHAHAHAHAHAHAHAH
Hanie Dew said…
aku selamat membasuh basuh seminggu bertimbun,saparuh hantar dobi. wakakakaka..

comel baby baby tu. bila aku nak pegnen ni. hhehehehe..
J.Syazwana said…
kenapa semua comel2 ni.
gerammm !
huhuhu
comey2 dak tu...memang mencuci mata ngan keletah mereka
Udinz.com said…
fuyoo...comel2 semuanya..like!
L said…
huhu. kiutnya budak3... =)
EyqaLuvender said…
semua comel2!!!
geram nak cubit pipi sorg2...eiiiiii~
aimie amalina said…
akak ke yg amik gambo dorang ni?
alololo
comeiiinyeeee
dhiera said…
patut la gambar baby yang paling disayangi tu banyak~ tersayang rupa ye.
ABU said…
Selamat sampai mendarat di Kuala lumpur.. Wah comel comel budak taska sutera kasih ni... Boleh jadi model kiko..
Myra Jay said…
Comellllllllnyer...
Geram tengok :)
wahida said…
comelnya dorang ni...pandai posing lak tu...

gerammmmmmm!!
chemay said…
comelnyaaa.
rasa nak kahwin sekarnag jugak.
huhu
Zie Madini said…
comel da jak cdak. harap bby mek akan secomel gtok :) hikss
Nath said…
love the umbrella shoot done outdoor :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …

RESEPI TAUSA KACANG MERAH | CARA BUAT PASTRI RAPUH, SIEW PAU

Salam my readers :)
Kali ni nak kongsi resepi cara buat Tausa atau Siew Pau atau Pastri Rapuh. Ntahlah apa nama sebenar, tengok gambar kat bawah tu ya. Haaa macam masterchef nak kalahkan Dato' Fazley hehe. Ni pun sebab permintaan salah seorang rakan di FB, kesian dia mesti lama sangat dah tunggu, dia request bulan November 2012. Sorry ya sis huhu. Saya lupa dah di mana letak kertas resepi tu, lepas kelas buat Tausa tu, terus lupa letak di mana, maklumlah dah dua tahun berlalu hehe. Godek punya godek, akhirnya jumpa jugak. Ada jugak videonya tapi tak dapat nak upload sebab saiz video besar sangatlah. Saya kongsi resepi jak ya, ni belajar dalam kelas anjuran, entah lupa sudah hihi :)

Resepi Tausa Kacang Merah
Bahan-bahan (1 adunan = 30 biji) :
A) DOH AIR 250g         Tepung gandum -ayak 1 1/2 tbsp Gula 75g           Lemak sayur- Crisco (pastikan lembut) 125ml       Air sejuk (ikut kesesuaian)
B) DOH MINYAK 185g   Tepung gandum -ayak 120g   Lemak sayur- Crisco 1 tsp   Garam
Inti : Guna i…

TIPS MENJAGA KUCING SAKIT

Assalamualaikum dan hello :)
1. Hari ini sabtu, dah tiga minggu berturut-turut cuti hari sabtu. Rasa bosan pulak tak pergi kerja. Tak pergi mana-mana pun, duduk rumah layan kucing, kemas apa yang patut di rumah dan layan internet. Wohaa mungkin segelintir orang akan cakap "boring nya life perempuan ni. Orang lain hujung minggu keluar jalan-jalan tengok wayang ke uhhhaa uuhaaa la dengan pakwe ke member ke". Entahlah, mungkin sebab tak minat, malas nak jalan, ramai member dah kawen dan memang tiada buayafriend. HAHA
2. Sebenarnya nak cerita pasal kucing sakit. Nampak dalam gambar tu? Itu namanya Si Kuning, kadang-kadang panggil Si Meow jugak. Si Kuning menangis dalam gambar tu, sekarang dia demam selesema. Kesian sangat. Dah bagi makan antibiotik tapi tiada perubahan. Semalam dah bawa pergi klinik vet, doktor dah bagi makan ubat juga. Harap-harap cepat sembuh. Kalau nampak kucing kamu lemah semacam, kurang aktif dan bersin selalu, cepat-cepatlah bawa pergi klinik. Kalau masa …