Skip to main content

#WW 46: ANGAN, IMPIAN, CITA-CITA, PERANCANGAN

sumber gambar-gambar: Google Image

-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Comments

Yatie Awang said…
Alhamdulillah...yang akhir tu dalam perancangan...InsyaAllah
cIk JanNah said…
insyallah semoga impian jadi kenyataan :) ameen
Hafizin Jamil said…
jom la kak..datang buat umrah
[sutera kasih] said…
@Hafizin Jamil:
nk tunaikan impian mak pg umrah dulu :)
EyqaLuvender said…
I'Allah semuanya akan tercapai suatu hari nanti...=]
AmirFX said…
InsyaAllah dear.. Semua ya boleh dapat.. ASal ada kemahuan pasti ada jalannya...
Cikgu Ma said…
comelnya impian...impian saya juag ^_^
Ezad Skytech said…
semoga semua akan jadi kenyataan..insyaallah..
eva said…
mesti mok ada aset, impian perjuangan.. jgn lupa g cgek tempat skali jak g pun xpa.. haji or umrah.. hehe.. rindu ktk eyh.. :(
ABU said…
semoga hajat kita semua termakbul aminn..
Kancil 8349 said…
semoga impian kamu tercapai...
aReLaN said…
so,kena lah jimat cermat & menyimpan kan.jangan la boros sangat bila ada duit.banyak lagi benda penting untuk kita buat.
Bui Junaidi said…
KMK TINGGAL SIGEK JAK GIK LOM TERCAPAI..NAK G UMRAH/HAJI YA..HRP2 ADA REZEKI DPT G MEKAH..AMIN
Cho Zila said…
inilah kehidupan harapan moga semuanya menjadi kenyataankan...
gba blossom said…
perfect dream yan.. :) chaiyok2
ILA HonEyBuNNy said…
ila doakan semua impian syaza tercapai ye....amin..;)
Hanie Dew said…
Betul kita kene ade impian.dan utk tunaikan tak sumudah menyebut dan membygkan aje.fuuhhh..aku masih kat step rumah ngan haji tu..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …