Skip to main content

#WW 45: PERMAINAN MASA KECIL COMEL

sumber gambar: Google Image
sumber gambar: Google Image
-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Comments

faridah nazurah said…
masa kecik2 dulu selalu main cyber pet tu.. comel je kan
Hafizin Jamil said…
dulu main guli je..takpun galah panjang.aha
yang pet tu..akak pernah ada... bela anak ayam.. kasik makan..mandi..last2 mati. Menda alah tu dulu. Sangat2 glamer.. Ape ke nama dia??
[sutera kasih] said…
@Diana @ bilakukatacinta:
namanya cyber pet kak hehe comelkannn
JIJI YU said…
aku ada 3 cyber pet.aku gantung kat beg skolah
is pun ada main benda tu tecik2 dulu... hohoh
siyees cumei yg kotak hati tue :D

Jum hayati di sini (^o^)


jiwa-jiwa #1
Gen2Merah said…
dulu kat sekolah pelajar2 cina yang salu bawa keychain game ni.. kitaorang melayu masi tak mampu nak beli.. ehehe.. main pinjam2 je....

tapi kami lebih prefer nak main kejar2 dalam kelas masa kecik dulu.. ehehe
cyberpet!!! zuan ada lebih dari 5 cyberpet!!!
serius tak tipu, semua dapat time tikam..hehe.. tapi mana hilang semua ni ek? hmm
Yatie Awang said…
akak tak mainlah mainan macam ni...tak berapa suka...
sarah mohamad said…
Dulu pernah mengamuk sebab nakkan benda no 2 tuhh. Heheheh nak gelak je kalo ingatkan kisah2 dulu! =P
wahida said…
main konda kondi lagi best tau...

haha
FiZ said…
a'a...time zmn skola dulu, sangat gilakan cyber pet eh name dia?lupa da..tapimmg sngt menggilai game tu..sgt menggamit memori :)
saya_arief said…
kite suke main brick game.
:)
Ezad Skytech said…
hee..masa kecik2 dulu main digimon je..hee~
eva said…
nang favourite abis mek ya eyhhhh... perasaan nektok xda gik nak men hahha.. tp nok digimon ya mek mok eyh.. hehe
ABU said…
aku ndak pernah main benda benda ni hahahahaha obviously m not :P
Nath said…
aww, these are the things that got me emo n envy because i don't have them but others own them :(((
Hanie Dew said…
Aku ada dua dua weh. now tah mane nak carik
soleh ksalam said…
Dulu aku main permainan guli yang sempoi tapi bola yang macam guli tu dibuat daripada besi. Namanya spacerail

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …