Skip to main content

#WW 44: DOA JODOH

sumber: Wanieisa


-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Comments

Edy Fee said…
10000x bace doa ni.kiki
[sutera kasih] said…
@Edy Fee:
Amboii edy..suka ekk hehe
Yatie Awang said…
Amin ya rabbal alamin...semoga Yann cepat2 bertemu jodoh
AmirFX said…
Amin.. Semoga ktk cepat2 bertemu dengan jodoh ktk...
dhiera said…
aminnn... rajin-rajin amalkan
H.J said…
tak de nama lagi nak letak tempat kosong tu kak...haha
ehemmm hehe. sis sudah temui calonnya kah? if so, will pray for your happiness always. amin...insha-Allah.
wahida said…
semoga ko ditemukan dgn lelaki yg benar2 sesuai...amin...
Amin moga diperkenankan tuhan :)
cIk JanNah said…
tiap kali solat doa tu wajib jannah mohon.

btw, thanks ya!
:)
EyqaLuvender said…
ok,iqa doakan utk sis yann...hik3
Myra Jay said…
InsyaAllah mudah-mudahan cepat bertemu jodoh ya :)


p/s : Jom bantu akak http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj
robotkuning said…
gua terisi nama lisa suriani tadi kat garis kosong tu.Amin.
wanie_mn said…
simple! senang sikit nak ingat. hehe ;p
~AmyLiana86~ said…
Ya Allah,

sekiranya fahmi hijazi adalah jodoh amy liana..kau kuatkan lah ikatan jodoh mereka..sekiranya fahmi hijazi bukan jodoh amy liana, maka kau temukan lah mereka dgn 0rang yg lebih baik untuk mereka...

Allaumma Ameen.. 3x..

thanks yann doakan amy..hehehe...
Khairul Antasha said…
AMIN... :)

dah baca doa dah.. :)
Zie Madini said…
harap laki mek, dillah jodoh mek dunia dan akhirat. aminnn :)
Hanie Dew said…
dah kawin doa nya lain plak. semoga rumahtangga dipelihara dan dipanjangkan kodoh hingga ke syurga. amin
anismelon said…
mudah mudahan..amin..:)
dwaty said…
amin... amin... amin... insyaALLAH sampai masa, ALLAH akn perkenalkan...
J.Syazwana said…
aminn.
same lah kite selagi belom kahwin selagi tuh doa moga dapat jodoh yang tepat :')
aimaniman said…
amin,.. semoga jodohnya dipercepat dan dipermudahkan...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …