Skip to main content

#WW 43: EVERYDAY IS A LOVE DAY


sumber gambar: http://khazinatulasrar.tumblr.com/

-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Comments

merahitujambu said…
comel lukisan dia..XD
era kecik said…
the truly love.. heee~
eva said…
yobihhhhhhh cute da jak!!
J.Syazwana said…
comel dua2 gambar tuh. hehehe
xila riston said…
comei tomey domeyyyyy~
EyqaLuvender said…
comel gler dua gmbr tuh...
yes,everyday is a love day =]
Kathy Tuah said…
everyday is a love day ^^
Ezad Skytech said…
yup...betul tu...sgt2 setuju..:D
H.J said…
nak komen apa ni kak yan??haha
dhiera said…
cinta terhadap Allah adalah cinta teragung~
Iffah Afeefah said…
terbaik entry ni

mendalam
cIk JanNah said…
everyday is a love day!! sokong!!!

btw, salam kenal :)
ILA HonEyBuNNy said…
hari2 ada kasih sayang..heheheh..;-)
Jue said…
cute!! lukisan pun comel. maksud smpi terus!
.izzati liyana. said…
agree! everyday is a love dayy!
Hanie Dew said…
cute! simple and sweet.
Nath said…
totally agree with this, doesn't matter what religion you're in :)
[sutera kasih] said…
@Nath:
yeahh thats true, thanks nath, thanks again for reading my blog :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …