Skip to main content

# WW 42: DEAR, PRAY FOR YOU.

(p r a y f o r y o u d e a r)
-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Comments

Anum said…
insyaallah amin..:)
H.J said…
kekasih keje kat pelantar minyak eh??hehe
Wawa Tasliman said…
pray the best for him/her :)
nabilah_2908 said…
kekasih hati bekerja kt sini eh..?
ILA HonEyBuNNy said…
pray for u too dear...;-)

rindu syaza....;P
AmirFX said…
Kekasih kerja di pelantar minyak? Sapakah?! Semoga semuanya dipermudahkan...
wahida said…
salam...lamanya tak singgah sini...ko sihat??
Sunah Sakura said…
semoga impian dia tercapai...ameen... :)
[PCL] said…
Bila dikejauhan hanya doa dan harapan utk insan tersayang...hopefully everything is ok.
Nath said…
sucks to have some1 you love away from you :(

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …