Skip to main content

# WW 41: DEAR YOU

sumber: Facebook
----> Koleksi Gambar #WW

*macam bukan gambar #WW sebab ada words haha

Comments

EyqaLuvender said…
shuwweeettt...hehe
nnt da jmpe org yg 'tepat' iqa nk ckp cmni la...
Lea Isnawi said…
and also be a father for our child :)
Zura said…
best ayat tue...
Hanie Dew said…
Like like like ww ni.

Kemain lagi komen si lea kan.hahaha.
eva said…
wewitttt! ;D haha. lak ada ktk nemu lak. sabar k hehe
ciK LyndaWawa said…
wah..bez juakk eh..hehehe
ILA HonEyBuNNy said…
ila nak ayat neh..

super duper like...;)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …