Skip to main content

SAYANG, 승무원 그리워요

"Sin Ya Nga Kaf Wau, miles may separate us, but you are with me always, in my heart".
Salam my readers :)
Apa kejadahnya tajuk post entri ni..siapa faham? Haha. Okey entri ni serious. Urmm, semangat mau #WW Wordless Wednesday kan esok yahooooo. Arghhh perasaan tidak comel sungguh hari ni, tidak somel langsung. Okey Bye ! :))

#Aikkk org KK skrg demam mencari OMEKK yaaa haha (Orang Misteri Era KK)

Comments

fieda said…
olo comeynyer jari tu..romantik jer..
Hanif Idrus said…
Mahu exchange bloglist PR1...kekekeke
http://hanifidrus.blogspot.com/p/bloglist-hanif.html
Letakkan Hanif Idrus Blog di bloglist anda..
Jangan lupa komen yek ...
Nanti saya letakkan pulak
Jue said…
hahaha for the 2nd time ko buat entry ala2 wordless wednesday sblm waktunya haha
weh hr tu tckap swk lak ngan ko!
Yumida said…
ehem2...siapakah gerangannya tuan puteri...mok dgr lagu ya lok...lalalala
AmirFX said…
Rindu kamooo juga Cik Sutera... Ummmmmmaaaaaaahhhhh... haha.. :p
EyqaLuvender said…
haha,over excited nak berwordless wednesday ea sis yann kte...
btw,lagu hijjaz tu syahdu je bile dengar sambil hayati lirik die.
lagu hijjaz tuw lame daa tak dgr.. sat g nak dgr balek :) hehe
eva said…
mek rindu ngn family mek ;'(

hehheh cute da jak jari2 ya.. mok mek polah juak heheh
aReLaN said…
semangat nak WW terlebih ni.hahaha
faridah nazurah said…
haha entry ni memang separa WW..
~AmyLiana86~ said…
yann..amy suka sgt lagu nie..dari dulu lagi..kalau nyanyi je mesti rasa sebak...memang betul2 menusuk kalbu la dia punya lagu n lirik...
J.Syazwana said…
ehem.
sweetnyaaaaa.
hehehehehe
dhiera said…
saya baca hari rabu. kire wordless wednesday jugak la. hehhee
Sunah Sakura said…
sweetnye~ pewwiittt~ uhuk2.. :p
Gary Asip said…
comel bh tu.. hehehe~..
Ezad Skytech said…
hee...ehem2..betul2 semangat nak berwordless ni...:D
Zie Madini said…
CUTE LI JAK gambar jarik ya ehhhhhh. tang kejawak jak upa :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …