Skip to main content

SAYANG, BABY ANGRY BIRD COMEL

Salam my readers :)
Hari ni hari ketiga saya OJT di HR MAB. Ermm, not bad. Semua staff baik2 belaka hehe. Okey, bukan nak cerita pasal training yaaaa. Mau potpetpotpet pasal baby saja hehe. Thanks Amy sebab share gambar latest baby angry bird kesayangan, Najihah. Rindu baby angry bird yang awesome lagi comel, in short form SOMEL!!! Kami panggil dia baby angry bird sebab, dia pantang dengar muzik angry bird, comfirm kepalanya goyang-goyang sambil menari-nari, comelkan? hehe. Agak teruja jugak sebab x lama lagi Insya'Allah dapat ahli keluarga baru, alulululu comel2 hehe. Best kalau dapat luang masa dengan baby2 ni, sebab baby2 ni buat kita rasa tenang jak. Baby2 kan comel, lucu-lucu ni dengan gaya karenah yang aneh-aneh disamping manja-manja hehe. Apakah.
Marahka tu baby angry bird? kelak ketok kak amy ya k? hehe
"Baby Najihah, mun kmk balit cnun kelak, mgkin time ya ktk dh besar cket, mesti kureng dh kecomelan ktk ya haha. Kmk sayang baby Xera jak lah k?".

Ntah apa yang saya merepek ni. Mengantuk pula sambil tunggu ada kerja hehe. Tiba-tiba pulak jari jemari ni terupload gambar comel di bawah. Comel sungguh jari jemari ini. Sengal. Hanya Tuhan saja yang tahu bak kata lagu nasyid, cewahhhhhhhh. Happy sebab kamu pun dah dapat placement jugak, congrats yeaaa :)
sumber: Rusydee Artz

Comments

Lea Isnawi said…
comel gilak!

rasa nak kiss kiss
knp angry bird ni yann?

amy...comel...


psst,uikna teda minat f1 ka, itu kimi si pelumba f1 bah...^-*
Natasya Naslin said…
comey2 =)
tetiba tbayang si baby ni mnari2 bila dgr lagu angry bird .. haha =p
aReLaN said…
comelnya...ni yang geram rasa nak ada baby sendiri.hehehe
cik dila said…
comelnye die... putih melepak..heee,geram pulak. seronok kan dpt main dgn baby.. ;)
Salwa said…
anak kawan I pun suke menari kedek-kedek tiap kali dengar lagu angry bird.hehe.
AmirFX said…
SOMEL baby ya lok... :D
Bui Junaidi said…
BULAT JAK MATANYA LOK
NANG SOMELLL..*__*
arisha pun suka main2 dengan baby pipi tembam. they all are cute including baby najihah. mmuaahh mmuaahh :)
dhiera said…
mata dia bulat besar. sangat comel yaw!
budak penjara said…
sama cam nama sppu ak najihah..cute gtu gak
EyqaLuvender said…
comelnye...mat die bulat2...
cm chinese kan muka die?
~AmyLiana86~ said…
comel la baby ni yann..hehehe
faridah nazurah said…
comelnya budak nih.. culik kang..
eva said…
ahahahah! jaek tak pdh dah besar nya x comel gk hahaha.. tap ada bena juak ow hahahahaha

mata nya kedak korea jak eyh.. cute!!!
hani apandi said…
kmk suka nanga gamba last sekali ya.sweet juak haha..
ABU said…
comel je pic tu..alolololo..


so cam mana nah OJT, ok kan... hehehe
slmat ber OJT ok, tekanan tu macam biasa la.. buat lek jak :D
sergeant keroro said…
hehe, tak layak lagi nak buat novel. ni pon menulis suka-suka jek :)
Ezad Skytech said…
hee..comelnya baby ni...geram2 tengok mata dia...huhu~
ciK LyndaWawa said…
kiut ada jak mbiak ya eh..=]
Eera Shera said…
comel mcm anak cina ;)
~SaL IjOu~ said…
cutenye..rindu plak dekat anak buah ~ ^^
Zurina J. said…
Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasabers to stay connected among Wasabers. ;)



-Krew WSB-
xila riston said…
comel2...kita sik comel?? kihhh betul ke sebut?
Bobo said…
gmbr first tu baru lps nangis ke bru bgn tido? mcm moody je hehe
.izzati liyana. said…
comeynye baby angry bird. nak tumbuk rasa. boleh x? hehe.
Cik Firus said…
hai..jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html
alif haris said…
comel sungguh beliau ;)
[sutera kasih] said…
@xila riston:
cmnila xila "kamek sik comel ka?" means saya tidak comel ? hehe
[sutera kasih] said…
@ABU;
COMELKAN MCM AKU HOHO

OJT? not bad la..bolehla..huhu
Myra Jay said…
Comell :)

Tp ada ayat tu tak paham le..hehee
Hanie Dew said…
baby angry bird.. cayang ceket. aku dpt ni habis aku squeeze jak hahahaha..

gambar romentik tu. comel.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …