Skip to main content

EVA ROMENA: GURU TADIKA YANG COMEL

*AWAS ENTRY BERGAMBAR BANYAK TERLAMPAU
Salam sayang semuanya :)
Semua tengah bersantai-santai kan? Today nak kongsi pasal kawan baik saya. Kenal dia via blog, dah jumpa pun, jangan dengki. Eva memang gadis natural beauty yang pernah saya jumpa. Subhanallah, cantiknya ciptaanMU. Bermake up atau tidak, dia tetap cantik. Jujur ni weiiiii. Dalam diam, ubi-ubi berisi rupanya si Eva ni. Suka berposing rupanya depan camera hehe. Memang fotogenik. Eva jugak seorang guru tadika, sangat comel lah mengajar budak2 tadika, best ehh !!
Sebab ada jenis yang cantik di gambar ni, kadang-kadang hasil editing photoshop @ photoscape saja. Tapi dah jumpa Eva face to face kan, dia memang cantik. Kecil saja orangya rupanya tapi kurus, Eva sila makan kuat lagi hehe. Bak kata blogger lain, Eva ibarat klon Heliza AF. Memang benar. Lagi satu, Eva suka ketawa jugak rupanya, sama macam saya dan Amni hehe. Amni kenal tak? Dah jumpa jugak Amni, comel loteh jugak orangnya dan banyak ceritanya, AmirFX pun dh jumpa, agak pemalu la dia tu  :P

Bilalah boleh join sarawak gathering bloggers lagi. Sabahan blogger pun tak pernah jumpa lagi, macam tiada yang sudi ni mau jumpa haha. kesian. Okey, jom tengok keanggunan gadis sarawak, Eva Romena. Sila skrol sampai ke bawah ya. Gambar-gambar adalah ditapau dari blog Eva, dah minta izin tauuuuu :P

http://www.evaromina.com/
(jelesnya blog Eva dah ada domain sendiri, mau jugak bahh suterakasihyann.com aisehhh)

Gadis Sarawak Jepun hihihi

Okey, sebelum Eva kejar saya sebab publish entry ni, baik saya cawwww cepat, sebelum tu, sila tengok vlog-vlog Eva, best tau hehe http://www.youtube.com/user/titiknoktaheva OkeyBye!! :))

Comments

shiema sufian said…
lawa lawaaaanyaaa (;
AmirFX said…
Haha.. Leput kmk baca... Kmk pemalu ka? Aiyyaaa... Nang dari dolok bah pemalu.. hahaa... Bah2.. Bila ktk mok datang kuching padah jak.... :D
H.J said…
eva dah kawen ke???haha
faridah nazurah said…
lawa gila eva nih. fuhh nasib baik la sy ni perempuan..
EyqaLuvender said…
sis eva mmg cantik!
yup,muka die cm heliza...
suke die...suke yann jgk...hehe =D
KizZ said…
Lawa larh cik eva ni..
Ezad Skytech said…
mmg macam ada iras2 heliza sikit la eva ni...hee~
Lea Isnawi said…
a'ahla..mcm heliza

cantek
eva said…
aiee hahaahh malu mekkkkkk..aieee.. muka jepun ya lok prey ndah mekkk.. lawak abis.. hahaha.. tQ kak taugehhh.. hehe.. datang gik kuching..kuar gik kita kedak rya.. best da jak!! nak alah2 makan n prey ahhaa
aReLaN said…
memang lawa.tu baru dalam gambar.kalau jumpa betul tak tau la camne jadinya.ada gak yang diam membisu terkedu.lama lak rasa tak jengah blog dia.hehehe...
xila riston said…
lawanya ciptaan Allah ni...muka lonjong santek!~ tuan blog pe kurangnya~
ABU said…
model!!? mmg cantek la dia.. kim salam kat dia.. ^^
[sutera kasih] said…
@eva:
hehe uniik bah muka jepun ktk ya :P
aok, yala gik ngato jadual tok, bla cuti pat balit cnun hehe
My Name is Mar said…
Jap.. Jap..
Eva ni ada blog kan?
Dulu ske baca blog dia tapi skrg bz^^v
anamizu kaito said…
wahh canteknye eva..













luv,
cik ana
gambar yang last tu macam jepun la :D
.izzati liyana. said…
oh2. mmg nmpk cantik dia. bila nak jumpa saya pulak ni? hehe.
zareliqa afiqa said…
Nak terjah dia jugak! ^.^
iPai said…
wah betul laa .. macam heliza ... wah, nak join, jumpa syaza boleh tak ?

saya target nak jumpa kawan2 rakan blogger yg saya kenal melalui blog .. bilalah dapat jumpa ye .. uhuhuh
Hanie Dew said…
bila ko mo jalan jalan pi KL yann. eva nnt bulan apr dtg cni nak gather gather, hehehhe..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …