Skip to main content

DEAR, THANK YOU !

sumber gambar: http://khazinatulasrar.tumblr.com/

"....Ku rasakan seperti hidup semula muncul kamu
Kau terangi hidupku
Kau ubati lukaku
Semua dari kamu

Setelah kau ada di situ segala menjadi baru
Ku hadiahkan hatiku untukmu untukmu
Setelah kau ada di situ segala menjadi baru
Ku hadiahkan hatiku untukmu untukmu..."

(hak milik sepenuhnya The Fabulous Cats -Lirik Lagu Muncul Kamu)


*Autopublish. Selamat berhujung minggu semuanya. Love, SKY :))

Comments

eva said…
lagu cats? xmek tauk. lak mek dgr gik.. ai tedah autopublish jak lok.. sian tempat ktk lom da tenet.. take care k!
dwaty said…
wah romantiknya....
aReLaN said…
nice...lama tak nampak perkataan khazinatul asrar tu.
AmirFX said…
Yann Koyan! Selamat hari sabtu... :D
xila riston said…
wewit....suka lagu ni!!
ciK LyndaWawa said…
ehem2,,,jiwangnya eh,,,hehehe
EyqaLuvender said…
Alhamdulillah, tahnk You Allah :)
L said…
huhu, jiwangnyer..=)

Jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html
zareliqa afiqa said…
Weee! jiwangnyer memalam nie..nak layan lagu tu jugak lar.hehe
faridah nazurah said…
err tak pernah lagi dengar lagu nih.. haha


sis, thanks jugak sbb approve :) hee dah lama sis xonline. tu yang saje2 godek2 cari sis kat fb..
Jue said…
oh lagu ni..mmg layan jugak weh..to too bad fab cat dah mcm antara wujud x wujud...**sigh
dhiera said…
lagu apa ye.. macam tak tahu jerk..
kesian dgn diri sendiri~
.izzati liyana. said…
xtawwww! saya mmg slow sikit bab2 ni. hehe. ni ada bawa mksd ke lirik ni? hee.
Ain Zulaikha said…
amboi amboi amboi.... :)

Ya, mudah mudahan Ya Allah. :)
Hanie Dew said…
lawa pix tu. kata kata dia pun lawa.

lagu fab cat. lompenah dgr gik. jap gi donlod. hehehehe..dah habs hujung minggu dah dear hahaha..
Zie Madini said…
alololo...berjiwangan eh. sure ati tgh munga munga tok :P
Nath said…
that's a lovely sharing :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …

RESEPI TAUSA KACANG MERAH | CARA BUAT PASTRI RAPUH, SIEW PAU

Salam my readers :)
Kali ni nak kongsi resepi cara buat Tausa atau Siew Pau atau Pastri Rapuh. Ntahlah apa nama sebenar, tengok gambar kat bawah tu ya. Haaa macam masterchef nak kalahkan Dato' Fazley hehe. Ni pun sebab permintaan salah seorang rakan di FB, kesian dia mesti lama sangat dah tunggu, dia request bulan November 2012. Sorry ya sis huhu. Saya lupa dah di mana letak kertas resepi tu, lepas kelas buat Tausa tu, terus lupa letak di mana, maklumlah dah dua tahun berlalu hehe. Godek punya godek, akhirnya jumpa jugak. Ada jugak videonya tapi tak dapat nak upload sebab saiz video besar sangatlah. Saya kongsi resepi jak ya, ni belajar dalam kelas anjuran, entah lupa sudah hihi :)

Resepi Tausa Kacang Merah
Bahan-bahan (1 adunan = 30 biji) :
A) DOH AIR 250g         Tepung gandum -ayak 1 1/2 tbsp Gula 75g           Lemak sayur- Crisco (pastikan lembut) 125ml       Air sejuk (ikut kesesuaian)
B) DOH MINYAK 185g   Tepung gandum -ayak 120g   Lemak sayur- Crisco 1 tsp   Garam
Inti : Guna i…

TIPS MENJAGA KUCING SAKIT

Assalamualaikum dan hello :)
1. Hari ini sabtu, dah tiga minggu berturut-turut cuti hari sabtu. Rasa bosan pulak tak pergi kerja. Tak pergi mana-mana pun, duduk rumah layan kucing, kemas apa yang patut di rumah dan layan internet. Wohaa mungkin segelintir orang akan cakap "boring nya life perempuan ni. Orang lain hujung minggu keluar jalan-jalan tengok wayang ke uhhhaa uuhaaa la dengan pakwe ke member ke". Entahlah, mungkin sebab tak minat, malas nak jalan, ramai member dah kawen dan memang tiada buayafriend. HAHA
2. Sebenarnya nak cerita pasal kucing sakit. Nampak dalam gambar tu? Itu namanya Si Kuning, kadang-kadang panggil Si Meow jugak. Si Kuning menangis dalam gambar tu, sekarang dia demam selesema. Kesian sangat. Dah bagi makan antibiotik tapi tiada perubahan. Semalam dah bawa pergi klinik vet, doktor dah bagi makan ubat juga. Harap-harap cepat sembuh. Kalau nampak kucing kamu lemah semacam, kurang aktif dan bersin selalu, cepat-cepatlah bawa pergi klinik. Kalau masa …