Skip to main content

# WW 40: TO ENHANCE OUR EMPLOYABILITY




*SPECIAL ADVERTISEMENT:Pengambilan GEMS 06 dibuka. Dijangka bermula pada bulan April. Kepada yang berminat, hantar CV ke placement@mygemsportal.com.my
Atau layari https://www.mygemsportal.com.my/

Comments

Adylia Qarissa said…
suka tengok kartun tu :)
ciK LyndaWawa said…
wah..p0m0t nampak..hehe..
Myra Jay said…
Semoga berjaya kepada yang memohon :)


p/s : Kalau sudi vote me di FB ye, TQ :)
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071
cik dila said…
Lama dah rasa SKY tak update.. busy eh? ;)

Best of luck to you..
ABU said…
wah.. aku pun bekas gems dulu di Tuaran Beach resort.. bagus ni, yang penting perform kat 6 month on job training nanti....

aku sudah kerja tetap di company tempat aku OJT, GLC company.. masih sampai skung

good luck korng.. join la, banding bambong duduk di rumah..:D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …