Skip to main content

I HAVE BEEN PROPOSED


sumber: TheMissDena Channel http://youtu.be/3k75QdqW9Yk

Tersentuh hati tengok video ni, seriously sangat SWEET !!! banyak benda yang saya dapat belajar dari video ni, banyak maksud tersirat yang sangat positif sesuai untuk sesiapa yang masih belum berjumpa jodohnya hehe. Semoga awak berdua bahagia hingga ke jannah, amin ya rabb :)

Semua gadis impikan kisah dan saat yang sweet macam ni kan? So, keep praying & do a right way..Insya'Allah kamu pun akan mengalaminya dengan cara yang berbeza, dengan cara masing-masing kerna setiap orang punya rezeki dan jalan cerita yang berbeza tapi, Insya'Allah pasti indah dan comel. So don't worry if you rasa diri you single, kawan2 you ada buayafriend or what so ever lahh, sebab Allah swt dah sediakan apa yang kita perlukan, bukan apa yang kita mahukan. DIA lebih memahami apa yang kita perlukan, apa yang terbaik untuk diri kita. So, jaga diri, hiasi peribadi, stay comel, okey???? (^__^)

HAPPY SUNDAY !!
*MODE LAGU: PERFECT TWO-AUBURN <3

Comments

shandye. said…
bkn dh lama ke video nih? hurm...
Hanie Dew said…
Xtgk lg video tu.tgh wat keje rumah.jap g la ye dear. Mati mati aku ingat ko dpt keja atau di propose. Huhu
AmirFX said…
Ingga kmk nangga video tok ehhss.. :p Stay comel Yann.. :D
Paris Lipton said…
sweet kan nk mcm ni satu, haha wahai bakal somi kita ade suprise utk awk jgk...cpt mai minang! hahahaha
[sutera kasih] said…
@Paris Lipton:
sweet giler kan?hehe
okeyhh, x lama bakal somi awk maiiii masok minang :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
adaka ingga hehe

stay comel k? :P
[sutera kasih] said…
@Hanie Dew:
buat la keja rmh dulu, nnti tgk tau video nii hanie..sweet !!

doakan la jgk betul2 ku d propose keja hehe amin2

propose yg tuuu...lom da calon wooo :P
[sutera kasih] said…
@shandye.:
yup mmg lama dah..hmm
saja nk share lg..
Kancil 8349 said…
sesiapa pun inginkan yang terbaik...namun kenalah buat yang terbaik juga
ABU said…
oh setuju yg amat dgn entry ni... apa mau kengkabut sngt.. Dia da tetapkan segalanya... but kita keja jugk la berusaha kan kan kan..
EyqaLuvender said…
ta pnah tgk vid ni...so sweet...hehe
hye kakak!
lama ta kacaw die,rndu...hehe
ILA HonEyBuNNy said…
tu la dear....sweet sgt kan vidoe neh..

kita kena banyak berdoa n jaga dri kita..insyaAllah kita dpt pun y terbaik..;)
faridah nazurah said…
Heee lepas baca entry sis ni sy lak xsabar2 nak kawin. Ekekeke :p
[sutera kasih] said…
@faridah nazurah:
bw2 besbr dekkk hehe
blm ada calonn huhu
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
yup, betul tuuu..
bykkan berdoa :)
[sutera kasih] said…
@EyqaLuvender:
tgkla eyqa hehe
tu la..tak ingtkan kta la tuuu :P
[sutera kasih] said…
@ABU:
yeahh..kena jgk ada usahanya..kalo ndak, cmna mau dpt hehe
[sutera kasih] said…
@Kancil 8349:
kalau mahu yg terbaik, kena jadikan diirii yg terbaik jgk :)
eva said…
yobihh touching aieeee... best da jak!!! mek ingat ktk mula2 ahhahha.. kedak muka nya.. hahaha
Angah Hafizah said…
excited jer aku jump to this topic..ingat ko yg kna proposed..haha..tunggu jer la kn..
.izzati liyana. said…
saya dah tengok! even tak online sgt pon. kwn yg tunjuk. mmg sweet. tp takot jugak tuh kalau tak kenal. untung jumpa yg baik. kalau yg tak baik? mintak dijauhkan. :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …