Skip to main content

Hello 2012, Bye 2011. I LOVE YOU !

Salam my readers :)
Lets start with my random pictures during my training:
with my beloved roomate: Cy, Fezz, Lynn & Linda..miss you babe !

with my beloved team..(Corporate Communication Manager) CCM committee..Yun, Anne, Jijah, Cik, Pat, Azhar, Afny, Feeza, Sari, Ayu, Bai, Dyg, Wennie, Ekin, Gba, Farah, Malty, Nad..love you guys!!
always together 24/7 to accomplish our task for all gemies :)

with my beloved buddies during sport day..Cy, Zamlie, Faisal & Linda

with my beloved group..group O..oooopppppppen with hehe..
Jijah, Diana, Ella, Noryn, Ct, Wardah, Es, Harry & Hamsa (^___^)
miss you guys eventhough we just know each other for only two days :)

my beloved beloved beloved company..Topaz Network Sdn Bhd..memorable moment, all of us built a raft and rafted at the seaside haha so funny actually, but its so exciting.

my beloved topazians...we won the Western Dhikr competition, congratz topazian..dont break my heart Topaz, umssss aahhh uweyyy umsss ahhh uweyyy hahahaha.

My beloved friends during our Memorable Party..just wanna celebrate our last day especially our great CEO, Farhan..he quit early because he got an offer for a good job, congratz farhan :)

Last but not least, my beloved members..my very good team members in CCM..Azhar, Feeza & Afny..I love you guys..i'm so happy working together with all of you..thanks to abah Ibrahim :)

SPEECHLESS..still GEMS mood..i miss all my memories during GEMS (-____-) Sorry guys..lama x update kan? dari tahun lepas hehe. Hello 2012..bye 2011, so what your azam baru? Me? idk. Actually, baru tamat Part 1 program GEMS. Tengah tunggu placement for Part 2. Doakan yaaa :) Maybe lepas ni tak seaktif dulu dah nak blogging huhu. My mood blogging please come back..i miss you (^__^)

Banyak benda nak share sebenarnya, oleh sebab terlalu banyak, don't know what to say dah hehe. Rindu kamu semua, especially yang always singgah sini even blog ni tak berupdate langsung, thanks guys. Sorry yang tak terbalas jejakan lagi, hope kamu faham heee. Miss you mucho mucho mucho :)

Comments

J.Syazwana said…
wah nampak macam sangat seronok.
im pray for u dear :)

p/s : I miss u more
^^
ciK LyndaWawa said…
wah..happynya training kitakorang ya...
Ardini Humaira said…
happy new year dear :)
Paris Lipton said…
utamakan yg pnting dulu....
cayok3!
merahitujambu said…
dear.lama menyepi..miss uuu
AmirFX said…
O kak Yan.. Nang lamak menar ktk sik update.. haha.. Miss ktk juak koh.. Bila mok dtg kuching gik?
Myra Jay said…
Memang rindu dengan Yann..

Sibuk ye?

Hope pasni keraplah berhupdate ye Dear :)
aimie amalina said…
weeeeeee
biziii je akak kan :)

heee

selamat tahun baru kak :))
Edy Fee said…
best aktiviti mcm ni.hehehe bulan dua ni kne g..exited
Ezad Skytech said…
nampak happy je semua kan...kalau ada aktiviti2 macam ni mmg best...:D
Hanie Dew said…
happening nya korang. hai selamat kembali dear.
L said…
beznyer. bnyk pengalaman kan.. huuu

jom bca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html
eva said…
ktk jak rupa cute d cya.. ehehhehe.. pa ktk kin cantek ow.. ada pa2 kah hahahah... rindu!
[sutera kasih] said…
@eva:
yerrrrrrr ngegeh ktk ya eva haha
skda pa2 ehhh..biasa2 jak ;p
iPai said…
rindu gems juga =P ...

skrang byk betul gambar syaza .. dulu tak de ..hehe
Cikgu Ma said…
salam kenal...best nampak aktiviti diee..

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/01/jangan-pandang-jerr-take-action.html
Anonymous said…
Anda tentu bisa melihat antusiasme Anda dalam pekerjaan yang Anda tulis. Dunia berharap untuk penulis bersemangat bahkan lebih seperti Anda yang tidak takut untuk mengatakan bagaimana mereka percaya. Selalu mengikuti kata hati Anda.
Anonymous said…
Anda punya website yang sangat besar, Senang saya melihat melalui yahoo.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …