Skip to main content

HANGOUT WITH VERY 'COMEL' SISTERS BROTHERS

Salam my readers :)
How are you today my readers? Great? bagus2 hehe. Urmm..masih dalam proses menarik kembali semangat berblogging dan berblogwalking. Thanks a lot kepada awak dan awak yang always singgah blog ini dengan hati yang benar-benar ikhlas (>____<).

Macam biasa, kalau dah namanya blog peribadi yang berunsurkan cerita harian, memanglah storyline lebih kepada cerita kehidupan harian, kan? Even though blog ini bukan blog #retis. Macam aneh pulak ayat si yann ni, hentam sajalah. Lupa nak wish, GONG XI FA CHAI kepada yang meraikannya. Cuti Chinese New Year baru-baru ni sangat saya manfaatkan bersama teman-teman tersayang dehhh. Agak stress kot duduk kebosanan di rumah tunggu "pinangan". I mean, placement or job offer.

So, memang banyak gambar, sebab cerita tanpa gambar, ibarat pen tanpa ink,  macam kureng seronok haha. Sila positifkan minda awak ketika singgah membaca di blog ini, sekian terima kasih (>__<)v.
Like usually, aktiviti biasa kalau hangout dengan budak-budak GEMS BPS05 yang tiada ubat, masing-masing nak try test latihan vokal. Yang hujung sekali sebelah kanan tu, my boss CCM. Boss paling baek hati, dia jepun bajau haha. Yang hujung sebelah kiri pulak, my darling Fiffy, yang sangat kepoche hehe. Lepas tu, beramai-ramai nonton Underworld: Awakening 3D. Ishhh 3D la sangat, hampehhh. Orang sebelah saya siap sleeping comel berdengkur2 lagi. Sangat tidak menghayati woooo boss haha. Tapi not bad lah movie tu, boleh tahan jugak. Hope ada sambungannya sebab macam tergantung, kan?

Destinasi seterusnya, lepaking buang masa di Tanjung Aru Beach 2. Perlukah jugak diperkenalkan one by one? no need bah kan?. Sebab kelompok ni gossiping pasal benda lain, abaikan hehe.

Haaaaa..kelompok ini baek punya sebab gosipping pasal isu menarik terkini  hiburan sensasi. Tapi bukan mengumpat ya, bukan bukan. Topiknya, terpaksa dirahsiakan untuk menjaga kecomelan masing-masing termasuk gemies yang lain haha #merepekmerapu.

Next, singgah sebentar ke CP sebab jejaka comel dalam gambar ni ada 'urusan peribadi'. Sedang menunggu tu, tiba-tiba menggigil sebab rindu yang teramat sangat dengan Mekdi, so lepaskan rindu berlari-lari comel ke Mekdi Api-api. Bila dah kenyang, terasa diri bertambah comel. Apakah. Oleh sebab pintu-pintu utama CP dah tutup, bersenamlah mendaki bukit yang sungguh tidak comel menuju ke parking kereta.

Sedang menunggu Adib yang sungguh comel itu with Fiffy Kepoche, sambil2 mencuci mata nonton manusia2 main bowling. Nak jugak try senyum tak nampak gigi style si Eva Romina yang comel itu. See eva, kmk pun pandey senyum sik nmpk gigi, tedahhh hehe.

Ini kawan saya namanya Anne, korea mix gadis sungai hihi. Member kamceng di kala susah dan senang. Kami sangat berdedikasi ketika menjalankan tugas dan tanggungjawab sebagai CCM during GEMS BPS05. Kan Anne kan kan kan??? *mata di atas, tangan di dada* faham? tak faham? sila lihat video http://youtu.be/MVlOmYGQnTs untuk faham.

Akhir destinasi aritu, spent time together nonton Arsenal VS MU. Agak tidak comel tapi biarlah orang nak kata apa, janji kecomelan awak tidak terancam, kan? Arghhhhhhhh merepek lagi. Banyak sungguh word COMEL dalam entri ni. Sengal. Okey babai (^___^).

*my dear, sorry huuuu.

Comments

Reen Rostarizam said…
This comment has been removed by the author.
eva said…
hhahaha! prey ndah bc entri ktk tok.. sgt cool dan byk jenaka.. spontan abis.. coz ktk slalu entri sedikit serious.. ahhaha..

mek suka word nampak comel bila kekenyangan.. ahhaha..


yahhh.. ngegeh senyum x nampak gigi.. prey!.. ahahah.. adohey.. ktk bok ngam senyum nampak gigi.. rata habis.. kmk mok praktis lok.. mun x tempek chewing gam tempat x rata jak kmk hahaha..
AmirFX said…
Aaa... Arsenal kalah malam ya.. Sik best ada jak.. Nway, ktk ttp kiut miut... :p
Edy Fee said…
sempt lg berdengkur..bosan ka? org kate best citer nya
faridah nazurah said…
Alahai bestnya.. Rindu sy tak?? Hehe :p
cheqna said…
lepak reramai memang besh =)
[sutera kasih] said…
@faridah nazurah:
alahaiii awk..gilerrr tak rindu hehe
[sutera kasih] said…
@Edy Fee:
muvi tu best..not bad, cuma member sy tu mmg hobi suka tdo hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
aok arsenal kalah haha hdup MU !!
eh tiba2 haha
yerrrr ktk yaaa..malas kmk haha
[sutera kasih] said…
@eva:
yala tek ohh deng..boring bah mala molah entry serius..rasa mcm dirik tok tua hahaha..so pastok polah entri comel2 jak la..yerrrrrrrrrrrr

aihhh..alang2 ktk ngakh chewing gam, apa kata ngkah simen skali, kekal trus ya deng hehe
Paris Lipton said…
comel untuk seo ke? hehe tp kan yg tudung kuning tu sebijik muka mcm member... tiba2 teringin nk blaja bahasa sabah. mcm best ><
Hanie Dew said…
ada PENINGkatan bak kata saiazuan entry ni. ada humor dan selamba yaya.

wahhh rindu eh dengan kecomelan entry ko. comel lagi. huhuhuu...
eVa said…
AHHAHAHAHHA!! simen kaler grey ya deng.. adoh2 mun org ngga pkr stainless steel, duhal tek simen.. dah juak berat, nak klakar xterkaber nak bukak mulut..hahahaha..adoh2.. prey abis...

hahah yalah tek.. xpa.. serlahkan kecomelan anda dr entri.. yerr hahaha..
[sutera kasih] said…
@Paris Lipton:
xda maknanya tuk SEO..sy dh pencen main SEO haha

yaa? ntah2 kwn awak :P
[sutera kasih] said…
@Hanie Dew:
tukar angin cket...asyik crita serius kan hahaha
[sutera kasih] said…
@eVa:
alu sik sik tebukak2 mulut ktk deng haha lawakk ehhh..mun bena2, ndakk ku taukk juakkk :P

yerrrrrrrrr..okey trademark blog tok adalah COMEL haha
Kancil 8349 said…
bila kamu tunjukkan gambar2 nie...teringat zaman bujang kancil di KK...tempat2 nielah selalu pergia...terutama tempat bowling tu...
sergeant keroro said…
underworld awakening memang syok, hehe XD
Yumida said…
bez nya ke tjg aru....lamak dh kmk x pg ke sia...sweet la senyuman ktk...
you guys seem enjoyed the day so much! hehe, kangen banget sama kmu, kk sayang! :* where have you been lately?
alif haris said…
woah test vokal .. haha lama tak karok ni. huhu
Ezad Skytech said…
oh...underworld awakening...tak tgk lagi la..hee~
ciK LyndaWawa said…
org dalam ya pun comel juak pa..hehe=]
Amni said…
masalahnya kitak nang comel la sis.. hehehe.. bila nak turun kuching gik? dapat lepak sama gik.. hehehe.. tetak jak banyak kmk.. =D
Kancil 8349 said…
singgah sini...selamat petang
Salam Suterakasihyann,

seronokkan kalau hangout dengan kengkawan...boleh kongsi citer or masalah kan..hu3..

BTW kami singgah & follow blog suterkasihyann, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni yek.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com
Bobo said…
nk mcm si murai tu juga..rindu saya tak?hahaha :)
cik Nemo said…
#untunglaa boleh lepaking dengan kawan2. ! #jelesmode
[sutera kasih] said…
@Bobo:
boleh saja hehe
haisshh rindu member2 blog !!
[sutera kasih] said…
@Amni:
yerrrr...alu kembang kedirik dh kmk tok hahaha

ilek2, eva pun tyk bla dtg ke kuching..mbak ilek, kelak cuti kmk dtg gik molah lawak k ktk duak eva tetak haha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …