Skip to main content

hey, Kinabalu di hatiku !


Salam..how are you guys???????????
I miss all of you...mucho mucho mucho ! :( Sorry..sorry..really busy..yayyy everytime i update blog, mesti cakap benda yg sama kan? Sangat membosankan hehe. Okey, sepanjang blog ni sunyi sepi, just mampu nak share beberapa keping gambar. Selamat melihat hehe. Okey, skill mengarang dah terok :(

Jambatan Kanopi di Poring with Gemies

We proud to be Sabahan ! 

 Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu..tinggi lagi sayang sama kamu :)

 
CCM always in my mind..welcome to the GEMS !!haha 

 at Kundasang World War 2 Memorial..

 my bestfriend at Mesilau Cattle Farm...sumber susu lembu :P

"New Zealand" Sabah.! 

Naik jambatan kanopi atas pokok memang sangat best..
sangat best bila my gelang putus tersangkut kat talli :( 

Last nite buat surprise birthday party to our beloved Site Manager, our abah at GEMS BPS05.
Happy Birthday sir ! 
Lepaking with my sisters brothers at Suria Sabah..
tengah tunggu time mau nonton movie Mission Impossible 

Semuanya my kakak & adik..hehe 

CCM team..ready for Mekdi ! 

 at Pekan Ranau.

 at Kundasang War World Memorial

at Hot Spring, Poring :)

Thats all from me (^__^).
Mengantuknessss sudahhh ni huhu. Jumpa lagi.

Comments

Eera Shera said…
siyes mcm ladang kt new zealand je..cantik..bila la nak sampai sabah ni
Balqis Azhar said…
ambooii cantiknya pemandangan dia !
eva said…
rindu ktk sayangggggg.. bila gk ktk blogging aktif mcm biasa.. huhu ;(
eva said…
aieeee.. neyda sombong.. rinduu!! lamak nggu ktk update.. seyes rindu eyhh.. mok msg, tak tak bz.. rindu!!


ahhahaah.. cmok geng ndahh.. mok pdh p malu.. yalah mek salu mdh nak mdh p mala x terpadah.. eheh..

rindu kak taugeh!!
AmirFX said…
Muka ktk makin booolattt... haha... Nway, selamat berblogging kembali... Kmk sik sempat nak g Sabah ria tek.. Tertinggal belon.. haha...
ajumohit said…
owh bestnya jenjalan, akak tgk drama ni mlm td, pon best jugak
aimie amalina said…
dah lameee beno x g kundasang
hehehehe


p.s: teringat cite sedih mlm tadi kak, hatiku di kinabalu
huhuhuhu
Edy Fee said…
siap ade canopy walk lg..bestnye...ase nak ikut je classmate sabah naik gunung kinablu jugak.hehe
Bui Junaidi said…
tok nyuruh rs nak g Sabah tok..kacak gambar gunung ya,nang mcm obersi..hehe
Abg Stalker said…
sampai putus gelang tgn ye..:D menunjukkn keeksaitednan dia.#terukbetulbahasa. +_+

p/s: kirim salam ur bestfriend. :P
iMBobo said…
bestnye jalan2 :)
merahitujambu said…
cantik pemandangan awok yg mana dear?
Hanie_Dew said…
i'm proud to be one too.. =)

aku nak sangat pegi kat Mesilau Cattle Farm tu. ala ala New Zealand gitu...mana mo carik do Mesia ni. Sabah jak ada bah..
BISKUTMARIE(",) said…
Sabah is sgt BEST... Awek cun2.. hahah
faridah nazurah said…
Huuu dah lama x pegi sabah..
Farihah Ahmad said…
bercuti mmg kegemarannn!!!
Nafisah Ruslan said…
bestnya! :)
teringin nak pegi sana..
ciK LyndaWawa said…
happy juak kitakorang sia..=]
alif haris said…
serius cantik r sabah :)
no wonder u alls patut proud to be sabahan hehe
sy bangga jd org sabah...hihihihhi!!!! hpy new year yan :)
Ini Kisah Tia said…
hahaa .. memang besttt! Tia pun dah pernah pergi tempat tu kak :)
Maii said…
Rindu sangat kat akak sutera..mesti akak dah tak ingat saya kann..blog saya pun dah bertukar wajah..arap2 ingt la eh..wahh best nye dapat pi sbah ;DD
Nurnajwa KZ said…
Wahhhhhhhhh, bestnye O.O :)

One day nnt kte jejak sana :P
waaa best nye...sgt teruja utk ke sana... bestttt
iPai said…
wah syaza ... banyak betul gambar .. nampak syaza sudah bz dan hepi ..

selamat2 ye ..

p/s: lama dah tak singgah sini .. malu plak nak datang .. uhuhu
J.Syazwana said…
lamanya awak tak hapdet blog :(

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …