Skip to main content

SHORT STORY FROM KUCHING

Salam my readers. Hello November. Saya hilang hampir sebulan..tak hilang pun. Ada sebenarnya cuma tak dapat nak blogging. Siapa kenal gadis cantik dalam gambar di atas, mesti tahu saya berada di mana.
Klik http://titiknoktah85.blogspot.com tanya dia miahahaha

Best dapat jumpa Eva. She's nice person. Suka gelak macam kami haha. Dapat jumpa Amni & AmirFX. Seronok. Insya'Allah next time nak jumpa ramai lagi blogger di Kuching. Awak nak jumpa saya tak? hihi

Eva punya kamera Lomo hehe. Sorry, tak banyak gambar. Next entry akan cerita apa yang best sepanjang blog ni sunyi. Komen-komen awak pun banyak tak approve lagi. Komen-komen awak semua buat "my heart touching-touching" hehe. Tunggu saya pulang yerrrr hehe. Hello & thanks kepada kawan-kawan blogger yang baru singgah dan sudi join blog ni. Insya'Allah, mesti jenguk awak nanti. Bye2 jumpa lagi :)

Comments

Hanie_Dew said…
yo!wassup! wassup! yann dah kembali. oh!my smurf! happy nye.. kite nak jumep awak. awak nak jumpe kite tak. eva nak dtg kl kalau kite wat gathering. awak nak dtg jumpe kite tak. =)
Hanie_Dew said…
dah tau pasal gambo kat atas tu kat blog amir. hahahahhaha
aimie amalina said…
hehehe
aduhaiiii
biziiinye akak sy ni
aah..dh tgk dh gambo2 akak kat belog eva tu
comelnye la kamera lomo tu
heehehhee
AmirFX said…
Yannn.. Rindu sama kamu... Bila mau datang kuching lagi? haha.. Nway, nice meeting dengan ktk n frens...
JIJI YU said…
bokeh tuuu ohseemmmm
Abg Stalker said…
cantiknya gadis itu..:) berbaju pink dan putih.phewitt..;)sy tahu!HAHAH


p/s: doktor cinta taugeh nk tips ngurat lelaki suka belajar?haha..
Bro Ahmad said…
cantik kamera lomo tu.. lamanya suterakasih bercuti dari blog yekk hmm
ILA HonEyBuNNy said…
syaza....

rindu syaza tau..hehe...

nanti cita tau..kami semua tunggu...;)
aReLaN said…
xprnh smpi sarawak.hmmm...
Yumida said…
welcome back SK...dh terjah blog member ktk ya...kazen nikah ka
cik pika said…
ble nk jumpe bloger nogori plak? hehe
zella y said…
cantik kan gambar kamera lomo...rs nak beli la jugak...heheheheheh
~AmyLiana86~ said…
yann bila nak mai tganu..mai la ganu..hhehehe
Bui Junaidi said…
dengan kak bui tak nak jumpa ker..hehe
Bui Junaidi said…
tetiba kakar semenanjung indah ngan ktk..hahahah..babo dh kmk tok
Farihah Ahmad said…
enjoy the great moment dear. nnti balik, share lah cerita great moment tu ek ;)
Hanie_Dew said…
otw balik KK ye. take care.
budak penjara said…
lama x melawat ko..hidup lg ke ko skang ni??hehe
Paris Lipton said…
alo indunye ite kat SK. hikkk xpe yg pntg bergumbiralah ye. blog ni bila2 masa boleh...:)
shida said…
kamera unik!!!!
aiee....bestnya dpt jumpa dgn eva.. hehe dh bc dh entri ttg holiday ktk ke Kuch di blog eva..

Welcome back blogging sweetieee!
merahitujambu said…
lama x jenggah sini..rindu cik syaza..awk g kuching ke??x ajk pon
anamizu said…
wahhhh! lame syaza hilang...welkem back! hehe..aaaaa LOMO tu canteknye!



*cik ana ade tag syaza join GA :

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html


luv,
cik ana
Ezad Skytech said…
lama betul menghilang ye...hee..
welcome back..(^^,)
hani apandi said…
bestnya dah jumpa kak amni, kak eva & amir.kmk bila gik nak temu tak orang semua oh? huhu
eva said…
huhuhu.. bc gik entri tok.. rindu habis!!!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …