Skip to main content

MY BABY ANGRY BIRD

Salam my readers :)
Demam Angry Bird? Ohh tidak hehe. Comel tak baby angry bird dalam gambar tu? Comel kan? comel? kan? kan? Rindu dengan baby angry bird tu, namanya Najihah. Sepanjang blog ni sunyi, saya luangkan masa pulang bercuti di Kuching. Lepak rumah Amy sambil-sambil bermain dengan baby-baby di taska hehe. Seronok sangat!! Sekarang, rindu dekat budak-budak tu semua huhu.

Masa cuti Raya Haji lepas, Najihah masuk hospital Normah sebab demam & asma. So, kami lawatlah Najihah. Bagi dia belon Angry Bird. Kesian tengok Najihah. Dahlah kecik. Comelkan Najihah pakai baju Angry Bird? Miss you baby ! :')

Errr, rasa kekok pulak bila lama tak blogging. Rasa tak reti nak susun ayat hehe. Aduii malasnya nak packing barang. Nasib baiklah tempat kursus tu dekat saja, tak mencabar langsung hihi. Insya'Allah, malam ni saya luangkan masa sekejap jenguk awak k? Kalau ada yang tak sempat nak singgah tu, janganlah merajuk tau. Saya tak lupa awak :)

Comments

faridah nazurah said…
hehehe comelnya baby nih!!!geram je tengok
aimie amalina said…
hehehee
ye awakk
tunggu awak
hehehehe
lame x karang ayat jadi lain jugak mmbce nye kak
hehehe
AmirFX said…
With love... Rindu juga sama kamu.. Ecehhhh.. Ktk kiut juak bah secara live...
baby angry bird awk ya mmg shomellll.
Bro Ahmad said…
comelnya angry bird ni huhuu rasa nak picit2 je pipi dia
cik dila said…
comeelll.putih betul..;))
faridah nazurah said…
hehe hebatlah sis ni.. marathon komen2 kat blog sy. sampaikan entry sy masa zaman jahiliyah pun sis komen.. huhuhu malu~
Ezad Skytech said…
alaa...comelnya angry bird ni...geram pulak rasanya..heee~
~comel...teruja tengok..hehe :)
aReLaN said…
kawaii gler bdk tu.geram je tgk.hahah
JIJI YU said…
nth bile la plak aku dpt pakai baju camtu
Bro Ahmad said…
try buat ni suterakasih untuk SEO test

show.

http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets
aimaniman said…
salam kenal dan salam folo... akak ingat anak.. rupa2nya budak2 kat taska... budak2 kecik memang tomei...akak ada bj 'lembu'.. nanti nak cari angry bird aar buat dahi...
ILA HonEyBuNNy said…
wahhhh....sepasang baju dia..

budak2 la ne mmg gila angry bird kan...heheh
Paris Lipton said…
beby ngn angry birds, dua2 comei. hikkk. kabare sehat je, mgkin agak bz dah pasni kut...kite plak yg ilang nanti ;p
ni la angrybrd pdling cumel
Ini Kisah Tia said…
hehee .. takpa kak .. take ur time :)
emy hamizah said…
kiut sangat! jage2 baby angry bird nant terlambung skali maen dlm game.hehe
Yumida said…
wah....SK coming back..lamak x dgr kaba....comel hood angrybird ya...
budak penjara said…
ok najihah jauh cantik dari ko..haha
r-5 said…
tak payah pkai baju angry bird dah tahu dah tahu red angry bird. sejibik. cumel betol. haha
Abg Stalker said…
alahai..comelnya najihah.mata dia sgt meluluhkn hati. :)
Acik said…
memang comey! geram! cian dia demam ye!
ABU said…
comelnya angry bird hahaha..
kekok ka..ya lo ko kan..:D
Bui Junaidi said…
kinek tok semua miak kenak demam angry bird..anak2 kmk x boleh nangga baju AB,mesti mintak beli..huhu
Eera Shera said…
cumelnye la budak kecik tu..

skrg ni gi mana2 ade je barang2 angry bird...adik sy yg kecik pun suka..
eVa said…
mek merajuk mun ktk x jenguk hahahah!!bulak mek jak.. rindu bhhh!!! uwaaa.... xperlu jenguk.. twitter kan aderrrr~~ ehehhehe...
anak saya pun minat angry bird jugak :)
Eera Shera said…
nak jemput ni, kalo sudi jom la join segmen:

http://eerashera.blogspot.com/2011/11/segmen-eera-impian-dan-harapanku.html
Hanie_Dew said…
tu dia.kembali sudah si yann..

baby tu sgt comel sampai aku rasa nak gigit gigit jak pipi tu. huhu..

napa dulu dulu xde baju angry bird. xdpt aku merasa pakai masa kecik kecik.
angry birds shirt is just so suited on her..heheheh. MMUUUUUAAAAHHH!
J.Syazwana said…
comel !
macam nak cubit je pipi dia.

*rindu anak buah saya :(
Aisyah Aina said…
haha..comelnya..geram :D
hani apandi said…
alolo cute na angry bird ya lok kak yan! miak nektok nang ampe semua gila angry bird ehh.makin adik kwn mek ya.atas sampei dibah kat badan ya angry bird mun nya shopping hahaha.
alif haris said…
alolo comelnye baby angry bird tu hehe
Oh My..sutera...soo..cumel...alalala..geramnya
Far8 budak baik said…
alaaaaaa..nape pilih yg merahhhhh
tak comel sangat..
pilih lahhh yg jahat tuu..yg hijau tu..
hahahahaha =p
comel lahhhh
era kecik said…
ololo, comelnya >___<
cha zainol said…
alaaa comel nya angry bird nih :) nak cubit rasa.
alahai tomey nye. kiut habis. dah maacm korean kids lak.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …