Skip to main content

FOBIA CINTA

Salam my readers :)
Okey enjoy lagu FOBIA CINTA by Nashrin ni BEST. Suka lirik lagu ni. Oyeahhhh fobia cinta haha. Okey, kesuntukan masa. Rindu gilaaaa nak merepek panjang2 dalam blog :( Nak packing barang. Sorry bangat sayang semua. Nampaknya akan kurang aktif blogging buat masa ni huhu. Jangan lupa saya tau ;')


sumber: http://youtu.be/fuEXDB4qtg8

Comments

Bro Ahmad said…
hai suterakasih bro ni..p
Farihah Ahmad said…
sunyinyaaa la bila awak away dari blogging :(
aimie amalina said…
x lupe akak!
akak jgn lupe sy juga
wuwuwuw...
AmirFX said…
Sik pernah dengar lagu tok.. Ingin nak nak belajar men gitar...
sergeant keroro said…
hiho~

ingatkan tuan blog fobia cinta :p
faridah nazurah said…
hehehe jgn fobia berblog sudah la.. hehe :P
eVa said…
xmek lupak ktk syg.. hehehe.. jgn lejuk nak bcinta deng.. mayb time tok bukan masa ktk.. kerjaya ktk dolok deng.. gumpol aset dikpun.. lak dudi ari x ancor org mdh.. ;)
Hanie_Dew said…
hari hari tunggu ko kat blog. hehehe
J.Syazwana said…
alamak kenapa tak perasan awak update blog :(

btw lagu tuh best.

tapi tak pernah lagi fobia bercinta :P
hani apandi said…
best lagu tok.kmk suka semua lagu nashrin ! best oh.

aku mangsa fobia cinta! ecece :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …