Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

GEMS BPS05: Rock your tongue in english

Salam rindu my readers :) Salam Maal Hijrah. Apa perubahan yang ingin awak buat? Pastinya semua ingin buat perubahan ke arah positif, kan? hehe. Saya doakan niat dan keinginan kita semua berubah untuk perkara kebaikan akan dipermudahkan olehNYA. Amin ya rabb. Maaf kepada rakan blogger, sebab blog ni sepi sekali lagi. Sekarang saya tengah busy dan enjoy my GEMS training at Borneo Paradise Palm Beach for 2 months.
Start 13 November 2011 lagi saya dah busy until now. Today until tomorrow kami cuti sebab cuti Maal Hijrah, so boleh rest sampai pengsan hehe. Everyday dari pagi sampai malam, jadual kami always padat dengan aktiviti. Pagi sampai petang masuk office, cewahhhh office tu. Kami semua kena build & organise our own company. Our main goal join GEMS is to enhance our employability. So, everytime everyday all of us WAJIB speak in English. Adoiiiii..itu kelemahan terbesar para graduan, kan?
Tapi memang BEST sangat dapat join GEMS. Memang kerugian yang amat besar if saya cancel untuk …

MY BABY ANGRY BIRD

Salam my readers :) Demam Angry Bird? Ohh tidak hehe. Comel tak baby angry bird dalam gambar tu? Comel kan? comel? kan? kan? Rindu dengan baby angry bird tu, namanya Najihah. Sepanjang blog ni sunyi, saya luangkan masa pulang bercuti di Kuching. Lepak rumah Amy sambil-sambil bermain dengan baby-baby di taska hehe. Seronok sangat!! Sekarang, rindu dekat budak-budak tu semua huhu.
Masa cuti Raya Haji lepas, Najihah masuk hospital Normah sebab demam & asma. So, kami lawatlah Najihah. Bagi dia belon Angry Bird. Kesian tengok Najihah. Dahlah kecik. Comelkan Najihah pakai baju Angry Bird? Miss you baby ! :')
Errr, rasa kekok pulak bila lama tak blogging. Rasa tak reti nak susun ayat hehe. Aduii malasnya nak packing barang. Nasib baiklah tempat kursus tu dekat saja, tak mencabar langsung hihi. Insya'Allah, malam ni saya luangkan masa sekejap jenguk awak k? Kalau ada yang tak sempat nak singgah tu, janganlah merajuk tau. Saya tak lupa awak :)

FOBIA CINTA

Salam my readers :) Okey enjoy lagu FOBIA CINTA by Nashrin ni BEST. Suka lirik lagu ni. Oyeahhhh fobia cinta haha. Okey, kesuntukan masa. Rindu gilaaaa nak merepek panjang2 dalam blog :( Nak packing barang. Sorry bangat sayang semua. Nampaknya akan kurang aktif blogging buat masa ni huhu. Jangan lupa saya tau ;')

sumber: http://youtu.be/fuEXDB4qtg8

SHORT STORY FROM KUCHING

Salam my readers. Hello November. Saya hilang hampir sebulan..tak hilang pun. Ada sebenarnya cuma tak dapat nak blogging. Siapa kenal gadis cantik dalam gambar di atas, mesti tahu saya berada di mana.
Klik http://titiknoktah85.blogspot.com tanya dia miahahaha
Best dapat jumpa Eva. She's nice person. Suka gelak macam kami haha. Dapat jumpa Amni & AmirFX. Seronok. Insya'Allah next time nak jumpa ramai lagi blogger di Kuching. Awak nak jumpa saya tak? hihi
Eva punya kamera Lomo hehe. Sorry, tak banyak gambar. Next entry akan cerita apa yang best sepanjang blog ni sunyi. Komen-komen awak pun banyak tak approve lagi. Komen-komen awak semua buat "my heart touching-touching" hehe. Tunggu saya pulang yerrrr hehe. Hello & thanks kepada kawan-kawan blogger yang baru singgah dan sudi join blog ni. Insya'Allah, mesti jenguk awak nanti. Bye2 jumpa lagi :)