Skip to main content

#WW 39: JANGAN RINDU


sumber kedua-dua gambar: GOOGLE dan iluvislam.com

Comments

CikHoneyBee said…
hepy oliday dear... take care yourself k.. :)
Farihah Ahmad said…
heyyyyyy kalo dh rindu, mana boleh tahan2 oke ;p
Kancil 8349 said…
pastinya ada yang merindu padannya
Yumida said…
k..take care SK...
AmirFX said…
Selamat berangkat ke Kuching.. hehe..
eVa said…
hmmm.. xbest.. menangis lagi..
eVa said…
rindu kakak taugeh.. hmmm..
anismelon said…
kenape...hehehe...nak ikut,,nak berenti jgk 4 a moment..weee
Bro ahmad said…
rindu kt suterakasih hihiii ok sorry 2 hari menyepi
Ezad Skytech said…
jangan lama2 sangat...nanti ramai yang rindu...hee.. (^^,)
Adylia Qarissa said…
kalau nak rindu jugak macamna???

macam lama jer nak pergi :(
JIJI YU said…
lorhhh...nak gi mane lak
Kathy Tuah said…
ehem-ehem..org nait 'belon' airasia lah tok nak? semoga slmt pegi dan slmt kembali ^^
dont stOp dOnt stOp! pleeezzz..
merahitujambu said…
nk pegi mana dear???selamt berehat
J.Syazwana said…
alah cuti ape pulak ni
:(
Anum said…
bestnya
holiday time
TiTi said…
mau gi mana tu? :D
Paris Lipton said…
alaaa pi mana???? nk itot...hehe
aReLaN said…
knp nk stop lak???ala,klu rndu nk wat cmne??hehehe :p
Hanie_Dew said…
alaaaaaaaaa.prank n3 ke ape ni.y?? y????
Hanie_Dew said…
anon kacau ke??(>.<)
aleen aiden said…
slamat bercuti.. :)
jangan stop lama lama,,huhu
teha said…
rindu laa ! hahaha !
faridah nazurah said…
nak rindu jugak! hehe nanti sape nak teman gosip2 nanti..
i will miss you so much, then. (sob sob) :')
Ain Zulaikha said…
wahhhh 39 dah? banyak tuuuu
okeh bah..lame2 sikit cuti iya...hihihi..!!!
iMBobo said…
rehat skejap ye :)
Bro ahmad said…
Nak rindu jugak blog taugeh = ='
Eera Shera said…
bercuti ke mana tu..happy holiday
faridah nazurah said…
sis bile la nk update nih?
Lea Isnawi said…
selamat bercuti =)
Yumida said…
mesti ktk tgh berkursus..miss u SK
alif haris said…
bercuti nmpaknya die.. p mana tu ? hehe
aimie amalina said…
will missss u akak!!!
faridah nazurah said…
arggghhhh dah rindu nih nak gosip2.. bile mau update :(
My Name is Mar said…
Patutlah senyap seribu bahasa..
Hohohoho!
Paris Lipton said…
rindunye kt die...huhuhu
Bro ahmad said…
nak rindu taugeh jugak = ='
eVa said…
mek rindu ktk aieeeeeeeeeeee heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nurnajwa KZ said…
Balik cpt sis yayangggg T^T
cik sutera ditag ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/10/aktiviti-malam-buta-take-note-v.html
Bro ahmad said…
rindu kat tougeh = =' mana dia ni
CHU MAJORFLAVA said…
Yan!!!tq 4 the gift dear.appreciate!!
d_LA said…
nak gi mane laling?holiday ye?jgn lame2 taw..nt ramai yg sakit rindu..heee~~
take care taw^^
siti kektus said…
tak rindu tak. hehe :p
faridah nazurah said…
ok. dah cuba taknak rindu, tapi tetap rindu jugak!
Hanie_Dew said…
dah lama dah ni.comebaaaaccckkkk...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …