Skip to main content

#WW 38: Real Patrick Star

sumber gambar: Google Image

Geli-geli.

Comments

faridah nazurah said…
haha hudusss gile.. geki pulak tengok patrick yang real nih :P

hehe dah update blog. jom...
Bro ahmad said…
hahahaa serius lol XD
EyqaLuvender said…
kalo yg cartoon tu comel la jgk...
yg real tu...uhhhh...sorry to say,kalo jmpe iqa org 1st cabut lari...
hihihi,bah minat tgk katun sepanjebob ke?
pazil said…
halamak..lupa harini hari rabu..^_^
Acik said…
eeeeii
takotnyer! ngeee!
AmirFX said…
Hahahaa.. Macam Buu dalam dragon ball pun ada juak upanya...
anamizu said…
aiseh :P



luv,
cik ana
Eera Shera said…
eeii..geli la.scary betoi..
IBU GEBU said…
eeeeuuuwww!!! macamana dia buat jadi mcm tu? ada jual tak kat kedai plastik? nak beli satu nak takutkan hantu!!!! ihihihihihi.....
sii kYchee said…
dear ,,jgn lh kuciwa ..xdpt drop cmmnt ..ahaha ..ajar mcmne nak setting popup comment ..= ='
aReLaN said…
hahaah...buruk lk rupanya
sis92 said…
wahaha
gila huduh :)
Jue said…
Euw..make over kah pa ya
Dah cam lam cita dragon ball hihi
Ezad Skytech said…
haha...EPIC fail patrick star yang real ni...geli2....haha~
ciK LyndaWawa said…
wah..jaik upa........gelik eh..
Zura said…
eeee...ngerinye muke dia
eVa said…
mek gelik cartoon tokkkkk. hhaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …