Skip to main content

#WW 36: Bila Blogger Rindu

Cerrr Teka? HAHA *mar sengal :D*

Comments

AmirFX said…
Banyaknya orang rindu sama kamu...
Adylia Qarissa said…
tak nak teka... bagi tau boleh?? ehheeeeeeee
J.Syazwana said…
wah ada peminat setia ^^
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
neyda byk..sorg jak ya..haha
[sutera kasih] said…
@Adylia Qarissa:
boleh2, silakan bgtau hehe
saja ja tu..nk promote kwn :P
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
haha xdala dear..member tu
JIJI YU said…
herkkkk..kemainlagi
iPai said…
hee ... sama juga .. awak punya blog menjadi pilihan pertama saya untuk singgah ...

macam saya pernah bagitahu dulu, syaza punya blog ni mempunyai tarikan ...


terbaik laa syaza ada peminat .. saya pun peminat cik syaza !!

Cik syaza jangan sedih2 ...
EyqaLuvender said…
woah!
untungla ade org rndu...
iqa,tade org nk rndu pon...uhuk3
[sutera kasih] said…
@JIJI YU:
erkkkkkk ostat jiji dtg
[sutera kasih] said…
@iPai:
hehe ipai ni..thanks ipai :)

sy pun peminat blog ipai jgk!! XD

tak sedihla, happy ni heee
ILA HonEyBuNNy said…
ila rindu syaza jugak la...ngeh3...
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
lps ni betul2 ila akn rindu sy hehe
Hanie_Dew said…
weewiitt..ramainya peminat dia. sibok layan peminat la tu sampai skrg ais jagung aku order nda sampai sampai.
Farihah Ahmad said…
suwit kan bila blogging, ada yg rindu ;p
Yatie Awang said…
semua orang rindu Yann, akak pun, hahaha tak nak ketinggalan
ciK LyndaWawa said…
yer...ada perindu tegarnya..hohoho
Ezad Skytech said…
wahhh..da ada peminat rupanya ni..siap rindu2 lagi...heee... :)
Ini Kisah Tia said…
hahaa . MAR .. musicbrilliant.com .. toink , toinkk
Yumida said…
adohai...byknya org syg cik syaza tok...lurv ktk juak eh..
faridah nazurah said…
untunglah ada orang rinduu...
sha my heart said…
Ramai peminat ni. Hihi~
Bro ahmad said…
bestnya..bro jeless huhh = ='
mesti bloger laki2 ni kan yan? hihihi..opss maaf klu silap
eVa said…
ow tedah.. yahh.. jgn ktk sedih n hilang semangat.. syg ktk bh.. mun sedih org ada merik semangat.. ;)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …