Skip to main content

Generasi Hebat: OK malu silap hari

sumber: Google Image
Salam my readers :)
Ehhhh ehhhh ehhh hari ni hari selasa ke??? HAHA. Ok tutup muka, i MALU !!! Ingatkan hari ni hari Rabu. Semangat lagi tu post #WW bahahaha. Malu2. Nasib baik AMIR FX tegur, sangat prihatin sebab x membiarkan saya terus malu hahaha. Ok saya malu habis ni, tak nak update blog muaahhahahaha.

Comments

AmirFX said…
Awal juak Wednesday ktk...
EyqaLuvender said…
haha,iqa pon pasan gak td cume ta smpt komen sbb line slow cm siput...
tgk yan post WW td laju iqa g tgk kalendar tkt iqa yg slh ary..haha
Jue said…
hahaha masa utk bertapok!!
Umie Artoqiemie said…
awal li jakk WW .. hahahaha.. tauk nang sengaja ngkah awal... I-INSTAGRAMMM !
zella y said…
hahahhaha...
xpela...kdg2 terlupa hari n tarikh gak....hehehheh
Ini Kisah Tia said…
hehee . nda pa ba akak .. blog kakak jugak :)
BISKUTMARIE(",) said…
yg penting da cover...huhu
J.Syazwana said…
kite pon rasa hari ni macam hari rabu. huhuhu
sha my heart said…
Hahaha~

tak pe, biasa la tu =)
ciK LyndaWawa said…
hahahahahaha..tetak lok!!!mun ari tok ari rabu..minggu depan..kmk dah xda kat umah oi...huhu
Bro ahmad said…
suka hati awak la yekk...:}
lengkap suda sume abjab a-z !

relax2 bah ko!
eVa said…
ahhaha.. malu itu comel!!!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …