Skip to main content

#WW 34: i Follow you


Comments

EyqaLuvender said…
momok kuning...hahaha
Ezad Skytech said…
makhluk kuning...heee ~
i will follow you..:D
eVa said…
ahahha.. mek paling gelik ngn maskot digi ya.. rya nemu d miri.. alu nerais kmk.. terkejut ilak ahahhaa!..
merahitujambu said…
apa si kuning tu buat kat atas..=p
aimie amalina said…
kat warisan square bha ni kan
kekekekek
Bro ahmad said…
digi tu mampus bunuh diri ke? hahaa frust kot sebab tak laku
SoLy SoLicious said…
bek2..jatuh kang..heee
AmirFX said…
Orang kuning diGI ka ya? Lonely lah ya... haha...
bhahaha patung kuning!!!

oh ko pki line digi lah ni..
gedek! said…
jaoh termenung tu!
haha..pa ndak d tenong org digi atas ya ka..hehe..
Ini Kisah Tia said…
ada orang nak terjunnnn .. huhuu
JIJI YU said…
always..mmg bruntung la
Ezad Skytech said…
da lama tak nampak iklan ni kat tv...heee..

p/s : feed blog ipai mmg ada problem la SK..tak tahu kenapa..sy da try tadi..
ABU said…
aku tau ni di mana..di sabah kan hahahaha
sue perbs.. said…
makhluk kuning atas bngunan
[sutera kasih] said…
@ABU:
hahaha kan kantoi suda!!
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
aaaa kan ezad, lama x nmpk iklan digi hehe

p/s: thanks ezad..tu la, xtau knapa huhu
[sutera kasih] said…
@Syahirah Suhaili:
kmk pun siktauk apa ditenongnya ats padong ya hehe
[sutera kasih] said…
@eVa:
ya robbi..besar pnjg takut ngn maskot..ndakkk kuuuu hahaha
Yatie Awang said…
follow apa Yann? nak bertongkat dagu juga ke hehehe
iMBobo said…
eh tak gayat ke die duduk kat situ?jatuh nantiiiii.. hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …