Skip to main content

#WW 33: Tak Fahamlah Google


Comments

Hanie_Dew said…
hoh? google hire ko ke.
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
entah..aku pun x fhm..mls mau fhm pasal suda due date haha lambat aku trima ni surat :(
ABU said…
google bagi duit ka..cam mana mau buat..aku mau jugak hahahaha
[sutera kasih] said…
@ABU:
amboii abu..duit jak laju yaa hehe xtaula..dulu2 penah guna iklan Google..tp suda cancel..kali dorg pujuk lg kottt
iPai said…
pergh airmail tuh ..
Abg Stalker said…
org lain x pnh dpt pun..ada apa2 ke dgn encik google :D haha

bc betul2 tau yan..bahaya jgk ni.
zella y said…
wah...tu dr goole msia ke oversea punya??
SoLy SoLicious said…
pergh...best tu..google ads eh?..kite nk buat tp xdapet pn..huhu
oh psl gugel ni die suh kite redeem reward duit tu thru iklan gugel mcm gugel adword..

sya penah dpt mcm ni RM 150...
aimie amalina said…
erk?
akak dpt sorat dr Google
mmmm
curios mimi
hehehee
EyqaLuvender said…
wahhhh..untunglaaa....
dwaty said…
femes kau jah.... hehehe
Bro ahmad said…
bestnya dapat..cer citer macam mana nak dapat tu huhuu...:)
AmirFX said…
Google AdSense ka?
ciK LyndaWawa said…
hohoho..kmk pun dapat surat tok..huhuhu
dr google ads? cek memena..neytauk dpt duit ka apa nak..haha.. :D
[sutera kasih] said…
@Ini Kisah Tia:
abaikan je la Tia hehe
mls jgk kaka mau hirau ni :P
[sutera kasih] said…
@Syahirah Suhaili:
aokk, bkn berik duit..redeem jak ya hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
aok mir, ktk dpt juak ka?
[sutera kasih] said…
@dwaty:
kelasssss haha xdala dear :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
xpyh curious sgt..xda bnde hehe
[sutera kasih] said…
@Uchi kay-f @hmad:
yup..tp mls la nk urus..lecehh
[sutera kasih] said…
@SoLy SoLicious:
mmg pun..sy pun penah gak try..
[sutera kasih] said…
@Abg Stalker:
lbih krgla skandal bahaha

x tipu tu..betul punya, tp mls la nk try
AmirFX said…
Haha.. Kmk teka jak... Dolok pernah nak engkah google adsense tapi sidak sik support bahasa yang kmk pakei...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …