Skip to main content

#WW 32: Happy but Sad


Comments

AmirFX said…
Macam ular jak batang sungei ya...
ILA HonEyBuNNy said…
nak g mana neh syaza....hehe...

ila suka gak tgkp gambar2 cmne bila dalam flight...;)
aimie amalina said…
waaaaa
berjalan kah akak ku?
EyqaLuvender said…
pic on flight kn?
nk fly g mane ni???
Ezad Skytech said…
cantik pemandangan ni...kat mana ni SK..?

p/s : gembira tapi sedih..kenapa ni..
Yumida said…
sungai srwak yg bengkang bengkok..ngga pic tok masa d awan..sedihnya..huhuhu...'skrg sedang meninggalkan srwak'
ciK LyndaWawa said…
yeay..balit sarawak....=]
hira said…
fly pergi mana ni?
eVa said…
happy but sad.. hmmm.. nak pa ya.. happy nak balit tp sedih mok ninggal? aisehh.. hehe
Bro ahmad said…
nak pergi mana tu suterakasih ehemmm bestnya..p
Yatie Awang said…
tak takut ke lihat ke luar
Paris Lipton said…
wah ni kapal terbang kan? huhu
demimu snggup ku renang lautan asid,nikan plak gamba.. :p
amek je wak...
Hanie_Dew said…
dak mo ko post pix baby. hhihihihi...awal bgn.
Anum said…
siape yang meninggalkan mu..
Adylia Qarissa said…
bestkan naik kapal terbang...yang pasti cepat sampai dan tak yah layan jem...

p/s indahnya ciptaan Tuhan...
Abg Stalker said…
terbang tinggi-tinggi,
sampai puncak sana,
adik xde gigi,
sudah pandai membaca.


hahah..^^
sue perbs.. said…
nak ke mana ni? nape sedih?
Khairul Antasha said…
maok ke siney ktk? ke semenanjung kah?
anismelon said…
na terbang ke mana nie cik syaza..:)
merahitujambu said…
kt mana ni??x pernah naik kapal terbang..uhuk
dhiera said…
nak pergi mana tu?
Lea Isnawi said…
sedih meninggalkan org tersyg?

ehem
wahida said…
pegi mana ni yunk?

jgn sedih2 tau!!
ABU said…
sungai kinabtangan...yeah!!
Kancil 8349 said…
cantiknya...pernah nampak tapi ndak ingat kat mana

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …