Skip to main content

UNGU DIRIMU SATU

sumber: Google Image
Lirik Lagu Ungu: Dirimu Satu

i will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu
i will always need you cintaku
selamanya takkan pernah terganti
ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu

cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me

i will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu

ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu

cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me
Source: Hak milik sepenuhnya penulis lirik asal

*KATA HATI: Haaa..nak kata saya Doc Love la tu. Jentik telinga tu guna taugeh. Ketandusan idea sebenarnya ni haha. Best lagu ni. Sesuai untuk orang yang dah ada hubungan yang halal. Ditujukan khas buat bakal kekasih halalku coming soon. LOL

Comments

shandye. said…
maaf sebab dah agak jarang singgah. huhu...

btw, sorry klu komen off-topic but i just wanna say that layout baru ni lagi best! kemas dan santek! ngee....

tapi tetap main color warna pink, kan? gegirl sgt. hehehe...
Bro ahmad said…
ahaa awak ni XD..Bro pon tandus klu nak buat entri..pernah dengar google panda
AmirFX said…
Phewiiitttt...!
Yatie Awang said…
susah juga nak nyanyi lirik saja tak ada muzik hehehehe...muzik please...
[sutera kasih] said…
@shandye.:
tis okey la bro..sy pun mcm jrg kan singgah blog awk? baru pulih renovate blog hehe

yeke? thankssss..biar nmpk gegel gitu haha
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
tgh tandus la ni haha
google panda? mesti bro buat entri tu kan
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
ktk ya ngolok kmk ka apa ya haha
[sutera kasih] said…
@Yatie Awang:
aaahhh kan..lupa sy letak :P
akak search sndirila kt youtube or 4-shared haha
wahida said…
nak tujukan lagu ni utk hubby...hehe...
Syuxer said…
syuk pun mintak maaf gak coz jarang singgah sini hehe..

lirik cam best..memang indah bait2 dia hehe
iMBobo said…
wah kekasih halal, sedap nama tu..sudah tentu untuk si suami hehe
wah....lirik lagu yg best! mesti peminat setia unggu ni.... terima kasih sebab sudi jenguk blog saya.
EyqaLuvender said…
haha...taw2 aje org nk usik die lg...
best eh lgu ni?
nk download la... :)
zareliqa afiqa said…
suka lagu tu.sangat romantik^^ uhuuu :p
Myra Jay said…
Wahhh..
Jatuh cinta dengan lirik lagu nie :)

Nak kena dengaq la lagu nie :)
Maii Yusre said…
Huhu..kekasih halalmu? :P
Tak pernah dengar pun lagu ni..hihi
Umie Artoqiemie said…
mok kmk blagu lah tok nak?? keh3..
Ini Kisah Tia said…
e'eh .. ada pulak kak campur2 bahasa . best tak?
sue perbs.. said…
nape sy tk tau lgu my fav band ni? hehe.. tk leh jdi ni.. kene google
cik dila said…
minat ungu sangat nih..
kite jarang dgr radio,tak tau la penah dgr ke tak lagu nih..heee
ciK LyndaWawa said…
cukup pantang i diat bila u post pasal ungu..alu cepat2 mok bukak eh....cariklah kekasih halal..hehehe..mintak org g haji doa lok...=]
My Name is Mar said…
Terima kasih di atas tuju lagu tersebut..
Saya terharu..
Hohoho!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …