Skip to main content

Tips Jiwang, bukan tapi bolehlah jiwang jugak


Nampak sangat malas update blog kan? Hanya berkongsi entri-entri yang pernah hot sebelum ni. Nak kata tu entri tips cinta, bukanlah jugak sebab saya bukan Doctor Love hehe. Nak kata tu entri pasal kronologi kisah cinta saya pun bukanlah jugak sebab saya agak jarang berkongsi kisah cinta dalam belog. Apa-apa jak lah. Selamat Malam Sayang!!!

Jemput singgah blog Gadis Sarawak (^__^)
banner eva lomohunter

Comments

Jue said…
Good nite dear! Ada ms klak ku bc. Ada stgh ya dah di bc. Mood blogging cam dah nait dikit tangga ku =)
Bro ahmad said…
bestnya tips ni ehh boleh buat tajuk post ni hmmm..selamat malam suterakasih..post pasal awak ni XD
AmirFX said…
Selamat Malam Syaza... Sleep tight.. Ehhh.. Dah nak tdo ka?
aimie amalina said…
hehehe
bole korek2 belog ni
insyaAllah mimi bace
heeeeeeeeeee
sonok plak
akak dont sedey2
hehehehe
nunite akak sayam!
xpe la..share org lain pny pun ok. :)bermanfaat sesama blogger.
eVa said…
awal na tidooo.. esok bgn awal kah.. esok ahad.. jom ngandor hahaha..
mek cmok bc hal cinta.. mek jerak abis.. p mun k cinta tuhan ngn family oke mek.. hehe.. tp nang bgs info k sapa2 ada masalah cinta or mok perbaiki gik cinta tok.. hehe..
[sutera kasih] said…
@eVa:
mcm sik biasa ngando jak kita tok ohh deng hahaha sshhhh diam2 :P

syiohhh..frust juak ka? sik hal, entri2 ya bkn tips cinta..entri2 ya tips pengubat utk org putus cinta..entri kmk dolok ya time pts cinta hahaha :P

ktk baca entri nok tajok renungan utk kamu dan aku..ya nang superbeb..terus terkesan di hati..sik bulak !! :)
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
Insya'Allah...hope bermanfaat utk kawan2 semua..
Ini Kisah Tia said…
wahh , banyaknyaaa .. wee ~~ layan cintun luk ni malam :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
xda maknanya nk korek2 blog ni haha
x sedihla :)
Ezad Skytech said…
hee..awalnya nak tido da...esok kan ahad..selamat malam ye :D
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
selaamt malam amir :)
sleep tite !!hehe
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
xdala tips sgt hehe
bukan pasal sy..konon haha
good nite bro ! :)
H.J said…
jadi la entry lama pom..haa
[sutera kasih] said…
@Jue:
good nite dear :)
lom brapa nait tok deng..mun dh nait..nak sikpat dstop2 haha
Lea Isnawi said…
wahhh tips cinta cintun je semua...
harus terjah neh

hehe
ciK LyndaWawa said…
banyaknya tips ya....huhu=]
Yatie Awang said…
InsyaAllah, nanti kakak terjah satu2,
iPai said…
syaza jangan malas update blog .. awak kan rajin !!!

wah blog ni dah elok ek ...
iPai said…
hye syaza, rindu saya tak ?
hani apandi said…
ehehe.lak mek sharing entry2 ktk tok ok :) entry2 ktk semua best :D suka !

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …