Skip to main content

ONLY SMART PEOPLE CAN READ THIS

Salam my readers :)
Seperti biasa hujung minggu, kita santai-santai saja blogging sambil blogwalking. Jom uji kepantasan dan kecerdasan otak awak baca artikel dalam gambar di bawah. Kalau rajin, cuba taip di ruang komen hehe. Senang saja tu, adik Mia Sara pun boleh mengeja perkataan-perkataan susunan tak betul tu (^___^).

sumber gambar: Facebook

Only smart people can read this? Elehhh..semua pun boleh, awak boleh, Malaysia boleh maa !! :p

Comments

~AmyLiana86~ said…
ye malaysia boleh..hehehehe
Adylia Qarissa said…
hihiii...a'aaa..mia sara pon boleh baca tapi kena slow2 la.... :)

tertiba mata jadi biru macam berada di UK lak...hehee..ulu klang :P
Cool...asah minda sebenarnya..
Elih Japahar said…
Boleh je baca...hehe, tak larat nak taip balik pulak lol :P
Nurnajwa KZ said…
Kte boleh baca sepantas kilat, ececehhhh. Haha, tak ksah la jnji boleh baca nye pun ;D
merahitujambu said…
berbelit lidah..=p..napa taip cmtu
AmirFX said…
Senang jak ya.. Kmk tulis yang first sentence jak aaa...


Couldn't believe that I could actually understand what I was reading.

Kacang kotet jak tok.. haha..
aReLaN said…
hahaha...rsenya sme manusia leh kot bce ni.
JIJI YU said…
hahaha..ada yg wat ngn number..
Ezad Skytech said…
walaupun kedudukan huruf terbalik..boleh je baca ni..hee~
Luna Nisa said…
i can read this..hehehee
beruangkutub (: said…
coolie man. new knowledge 4 me. thank.
Bro ahmad said…
taip erorr mesti touch sreren ni...<---tuepping ertroot jygak
cnnaot raed ti! bhahaha LOL
ILA HonEyBuNNy said…
ya ila bolehhh...

ada belajar sem2 lepas...sal physoling....hehe..
eVa said…
mek terlebih smart.. laju gilak mek bc.. ahhahhaha.. perasan abis.. guro jak
anamizu said…
konfem boleh.
kacang je nih..hehe






luv,
cik ana
ciK LyndaWawa said…
yeay..boleh baca.....=]
My Name is Mar said…
Alamak!
Sy pos benda yang sama sehari selepas Miss Syaza post pasal ni..
Tak pasan Miss Syaza dah post terlebih dahulu..
Sorry.. Bukan niat nak meniru..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …