Skip to main content

Maher Zain: Sepanjang Hidup

Pembuka bulan Oktober (^__^)
Lirik Lagu Maher Zain – Sepanjang Hidup
(For The Rest of My Life)
Aku bersyukur kau di sini, kasih
Di kalbuku, mengiringi
Dan padamu
Ingin kusampaikan
Kau cahaya hati
Dulu kupalingkan diri dari cinta
Hingga kau hadir ubah segalanya
Oooo
Inilah janjiku kepadamu

Chorus:
Sepanjang hidup
Bersamamu
Kesetiaanku tulus untukmu
Hingga akhir waktu
Kaulah cintaku, cintaku

Sepanjang hidup
Seiring waktu
Aku bersyukur atas hadirmu
Kini dan s’lamanya
Aku milikmu

Yakini hatiku
Kau anugerah sang Maha Rahim
Semoga Allah berkahi kita
Kekasih, penguat jiwa
Kuberdoa, kau dan aku di Jannah
Kutemukan kekuatanku di sisimu
Kau hadir sempurnakan s’luruh hidupku
Oooo
Inilah janjiku kepadamu

*Repeat Chorus
Yakini hatiku
Bersamamu, kusadari inilah cinta
Tiada ragu,
Dengarkanlah kidung cintaku yang abadi

sumber lirik : http://liriklagu4u.com
Hak milik: Maher Zain
Official Video Sepanjang Hidup
Maher Zain (Malay Version)

sumber: http://youtu.be/moZNGtKcOFg

Salam. Lagu-lagu Maher Zain semuanya best. Alangkah bahagianya hidup kalau dapat pergi Konsert Maher Zain di Kuching bulan November nanti hmmmm. Ada my schoolmate persis macam muka Maher Zain. Tapi tak beranilah nak share gambarnya, nanti dia marah hehe. Tapi kongsi link blognya sajalah, nahh pergi serbu blog kembar Maher Zain di ----------------->http://ultramuddin.com okey, lariiii laju-laju !!!

Jom singgah blog gadis Sarawak comel ni :)
banner eva lomohunter

Comments

eVa said…
yobih nang hensem maher zain lok.. xsbr mok ngga nya live lak.. mendayu2 jak gik sora nya. hadoh hadoh.. ikut juh yann.. sama2 kta ngga..

heheehehe banner ya eyh. cute da jak ktk polah.. makin d cute gik hahaha.. tq so much yan!! sayang yan! hee ;)
ILA HonEyBuNNy said…
yala syaza...baca entry neh baru egt harine dah masuk bulan 10....sob3...hehe...

ila suka jgk lagu2 maher zain..
Ezad Skytech said…
sy pun suka layan lagu2 Maher Zain ni...semua best2.. :D
cute gila la banner eva. :) jeles2.haha
aimie amalina said…
akak! jom pegi!
hahahahahah
alif haris said…
mahir zain is da best :)
sy suke semua lagu2 beliau hehe
wah wah banner blink2 gitu :p
Bella Bell said…
lirik lagu tu bermakna... :)
ciK LyndaWawa said…
kitak pegi konsert maher zain ya??huhuhu
~AmyLiana86~ said…
amy pun suka lagu2 maher zain..yann pergi la konsert tu..hehehe......
YOUsoF said…
Kena terus dengar nih!!
ABU said…
lagu dia ni best best..aku suka..
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana86~:
penganggur terhormat manala dpt nk pegi, takkan nk mintak duit mak pulak :')
[sutera kasih] said…
@Bella Bell:
yeahhh...khas utk org yg disayangi especially family :)
[sutera kasih] said…
@alif haris:
best kan alip :)
lagu2 MZ mendamaikan...
promosi, jemputla singgah ke blog eva hehe
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
Aimi belanja akak tiketla :P
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
org semua komen pasal lagu MZ, abg stalker sorang je komen benda lain..tetttt
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
me tooo..hehe
english dia senang nk fhm, tak memeningkan hehe
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
cepatkan masa berlalu huhu..

lagu MZ best :)
[sutera kasih] said…
@eVa:
ktk iboh lupak snap gambar MZ utk kmk k dear :')

no hal la dear, ktk suka, kmk sng hati hehe
Bro ahmad said…
sedap lagu dia memang best..

suterakasih rindu kt bro ehh hmm

blog bro ada masalah semalam sebab google update dan mintak varify acc huhuu ingat blog bro dah kena padam hmm
AmirFX said…
Demam Maher Zen time tok.. haha...
Jue said…
Aku suka lagunya tok. Nyaman rs jiwa mdgrnya aih
Ko g sik konsert ya klak?
anismelon said…
sedap...sedih dgr lagu nie..dua dua version sedih..sob sob..
Ini Kisah Tia said…
uih aku suka lagu Maher Zain .. bestttttt :)
Ini Kisah Tia said…
uinaaa , bru aku lepas dengar .. punya siyukkk .. naik bulu roma ku kejap .. huhuuuu :)
suka banget nii

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …