Skip to main content

Kesan tak update & blogwalking

Salam my readers & hello October :)
Nak borak apa petang-petang santai ni ekkk? Oleh sebab santai, nak bahasakan diri 'aku', boleh tak? Hmmm, since my blog rosak aritu, mood nak blogging terus down gilerr. Nasib baik ada rakan blogger yang tolong si Uchi Kay-f. Kebetulan aritu kitorang bercontact2 sebab nak bagi setel coding blog, sekaligus dia minta tolong sampaikan pesan yang dia sekarang bercuti sementara waktu dari blogging. Buat Eva, janganlah sedih kalau Uchi hilang sekejap, kakak kan ada hehe.

Kesan tak update dan blogwalking beberapa hari yang lalu, trafik blog sangat teruk jatuh merundum. Yeahh, aku memang sangat mementingkan trafik blog sebab ada BE seketul sekarang tengah menari-nari. Kalau tiada BE, aku tak lah sedih sangat hehe. Masing-masing ada target dalam blogging. Target ku sangat pelbagai. Dan targetku tak lah sampai jadi kesalahan ketika berblogging. Hmmm, banyak benda aku hutang kat korang, Hutang balas kunjungan, hutang melawat korang, hutang bloglist. Kesan tak update blog dan blogwalking, ada yang unfollow blog aku. Thanks sebab jujur hehe. Kesan tak update blog dan blogwalking, aku mula tercari-cari mendengar kabar berita korang. *rindu*

Baru sehari aku tak jenguk, Bro Ahmad merajuk ke sampai tutup blog? Kenapa semalam tak dapat bukak blog Bro? huhu. Dua hari yang lepas, aku up entri Kisah Cinta Paling Sengal, memang terbaeklah member-member yang bagi respon. Ada dua tiga komen yang buat aku terhibur dan senyum. Nantiku kongsikan siapa orangnya ya. Terima kasih Jue & Haniey dan Abg Stalker sebab bagi backlink dalam entri pastu berusaha jadi sahabat yang baik untuk gembirakan hati saya :) Ohh yeahh, jiran terbaikku iPai Naufal, tahniah sebab dah konvo dan sudah pun terbang meninggalkan Malaysia, selamat menempuhi alam baru yeahh friend :)

Serious, mood ku kembali ke laut macam ketika itu. Tapi masih dapat dibendung dengan adanya Social Network yang sengal hehe. Gembirakan hatimu ya hatiku !!! Baik aku berhenti menaip sebelum aku mula merepek dan aku nak makan burger yang mak aku buatkan (^__^)

Jangan lupa menjenguk jiranku comel si Eva :)
banner eva lomohunter

Comments

Adylia Qarissa said…
selamat kembali..heheheee..

sedapnya makan beger mak buat...:)
Bro ahmad said…
Semalam blog kena verify acc dan google tengah update..sekarang dah ok dah..cuak ingat blog kena padam hmm

bro merajuk suterakasih tak datang...:( rindu ke kt kita hihii.
pengemis Cinta~ said…
pc tak sempat update belog jugak.bersawang...
Ptg2 yg santai mmg best mkn burger! :) slmt mengembalikn mood anda tu k.Sy akn sokong apa pun yg awk bt,syaza.
AmirFX said…
First komentar ka kmk tok? haha.. Nway, kmk pun ada target juak lam tahun tok.. Sama2 lah mencapai target masing2.. Ganbatane!
EyqaLuvender said…
ary2 blogwalking sbb nk cari pakwe...wawawa~
ayuhhh! bersemangat terus2an ya :)
Ezad Skytech said…
semalam sy pon kena macam bro ahmad tu...blog not found..hee~

erkk...burger..ni yang tetiba lapar ni..:D
Bro ahmad said…
suterakasih nak ke? ni bro bagi link ehh..main koding html hmm..selamat mencuba..nak sorok apa ehh?

http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/09/cara-membuat-butang-buka-dan-tutup.html
aimie amalina said…
ooooo
sebb tu ke akak cm sedihh jee
hayoo
cian die
x pe...jommmm mule lagi kak
chayok2 kak!
Jue said…
Gik msh ka laut juak mood ya?hahaha knak sik ke pantai damai, snang ku singgah. Mun ke laut, knak ngap ngan shark kelak hihi

Sbr2. Pndei mood ya dtg balit klak =)
Bro ahmad said…
yang tu ada..pernah pasang..nanti malam bro cari yehh...terlupa kt mana hmmm..tapi itu unyuk widget je kalau bloglist tak boleh..sebab bloglist bukan widget ! rss feed bro hihii thank..nnti malam pasang suterakasih punya yea.
yeay..balikk sudaa.dolok kmk pun bkn main gik rajin mok update blog hari2 konon2 nak dpt BE, tapi sik juak dpt2. Now..kmk dah sik ksh gk psl BE pa yg penting kmk dpt share story and then carik kwn.at least ringan skit rs gelodak di hati dgn mcm2 tekanan hidup. huhuhu...dgn baca blog, dpt carik ilmu and carik kwn juak wp juz kwn di alam maya....

~perghhh..pnjgnya komen.hihihi(^_^)~
Eera Shera said…
blog dah ok kan skrg..

welcome back ;)
merahitujambu said…
rajin je dia share blog kawan..bagus laa dear ni tau...=)
merahitujambu said…
sy nk pergi terjah jap
ABU said…
banyak jugak kesan dia kan...sapa yg banyak masa tu blh la bw selalu dan update laju2...

wah maka burger? mauuuu..
ILA HonEyBuNNy said…
yala syaza....

kalau xberblog mmg turun ckit traffic...ila pun gitu...hehe

ne tetiba lapar burger jugak neh...ehhehe
Myra Jay said…
Rindu dengan Yann :)
kotak bulat said…
mmg biasa trafik jatuh bile tak bukk blog.. blog kb ari2 trafik jtuh sb tak bw
eVa said…
ahhaha.. oke kakak.. haha.. xlamak uchi balit alu kin meriah lak..

ow tedahh... xpa2.. nektok dah oke nak.. alu nait BE zupppppp!! haha..
anismelon said…
alah baru jatuh sikit..tak pe..nnt up kan balik..cantek la baju baru blog nie..heeee..
Ini Kisah Tia said…
samalah kita . no update , no traffic .. sadis kan ..
mak wat burger lebey k...
ade yg lapo nieh...
heee...
ciK LyndaWawa said…
kitak x rindu kmk pun..=[
hani apandi said…
kmk pun lama dah sik BW.sik terupdate.belog mek dah banyak rumput tggi kali.banyak lumut dah.huhu.mek banyak keja lama tok.hoho

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …