Skip to main content

Jom Terjah Blog Newbie

Salam my readers :)
Lama rasanya diri ini tak join segmen. Apa kata sebelum tiba masanya saya akan kurang aktif blogging, saya join segmen hehe. Jangan salah faham tau, semua blogger boleh join tak kira yang dah lama atau baru ada blog. Dalam syarat, kena bagitau entry yang terbaik pernah dihasilkan. Entry yang mana ekkkk? Okey, saya pilih berdasarkan pageviews tertinggi dalam blog ini untuk tahun 2011, iaitu entry :

Jom lah join sebelum 22 Oktober 2011 sama-sama meriahkan segmen IMBOBO, dapat kenal kawan-kawan baru :)

Comments

faridah nazurah said…
heee good luck dear :)
♛ Dea ♛ said…
kiut banner ya.. mun rajin, mek join..:P
ciK LyndaWawa said…
kmk mok kenal kitak boleh x?hehehe
anamizu said…
wahh ramai support segmen bobo!
cayalah syaza ;)




luv,
cik ana
Ezad Skytech said…
hee...segmen iMbobo..:D
waahhh..entri pasal Mia Nasuha..mmg terbaik la entri tu SK...comel2 je gambar Mia dalam entri tu...:)
Eera Shera said…
budak comel tu ramai peminat kan..
Bro ahmad said…
bro newbi datang kemari hmmm
Paris Lipton said…
wahh nape 22oct?? hikk
My Name is Mar said…
Atoiiii-_-"
Bagi can org len lah cik syaza..
Hahahaha:D
eVa said…
goodluck!!.. wah entri ya nang mantap.. suma mok ngga muka comel nya bh.. gerammm..
eyryn said…
haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html
CikHoneyBee said…
hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html
Tihara said…
salam berkunjung balas..salam kenal :)
3no gr33ny said…
hamba datang sini =)
Kancil 8349 said…
datang membalas kunjungan kamu...terima kasih...
aRa ❤ aFiq™ said…
kunjungan bls ke cni n follow cni :)
HanTu-ToMYam said…
salam perkenalan...=)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …