Skip to main content

Hadiah Rakan Blogger

Salam my readers :)
Bak kata William Shakespeare, "I can no other answer make, but, THANKS and THANKS". Rasa gumbira bila dapat hadiah? Entri ini sebagai tanda ucapan terima kasih kepada si pemberi hadiah. Terima kasih kepada si pemberi kad raya dan hadiah : Ila Honeybunny, Kak Zura, Farid Budak Baik, Anis Melon, Amni Yerdeh Jiwang, Aimie Amalina dan Izza Izalis. Ada sesiapa yang bagi hadiah kat saya tapi tak sampai2? Manala tau awak senyap-senyap bagi hadiah konon nak buat kejutan haha. Awak kena inform awal dekat saya sebab alamat surat menyurat tersangatlah sukar untuk saya cek selalu.

Izza Izalis, thanks sebab hadiahkan buku Diari Sufi dan Shawl Ungu. Mesti baca hehe. Shawl-shawl belum pernah pakai lagi. Kak Zura MerryGround, terima kasih sebab bagi keychain comel tu, kak apa tu yang panjang-panjang tu siap ada gajah comel? Lilin wangi ke? Thanks jugak sebab bagi perfume kecil tu, wangi sangat, suka-suka hehe. Amni, thanks bagi hadiah shawl sebab segmen Amir Jahari tu. Thanks Aimie busuk bagi souvenir Sabah tu walaupun akak dok Sabah jugak.

Thanks Jue & Hanie bagi award comel sempena entri Mari bersengal bersama-sama, yeahhh harus support sesama rakan blogger. Tapi ampun ampun ampun, contest Voice Award kamu yang latest, memang tak dapat join hehe. Awak yang ada bakat menyanyi yang terpendam tapi tak nak show off muka, boleh join contest Voice Award :) Awak, tolong saya boleh? Tolong VOTE Kak Myra Jay di SINI. Kalau awak vote dan buat entri untuk promosi vote, awak berpeluang menangi hadiah dari kak Myra Jay. Klik entri Klik dan Menang untuk info lanjut. Selamat mencuba awak ! :)

Comments

Ezad Skytech said…
wahhh...banyaknya dapat hadiah dari blogger...(^^,)
faridah nazurah said…
alolololo bestnya dapat hadiah.. banyak gitu
[sutera kasih] said…
@faridah nazurah:
baru berkesempatan buat entri, mostly ada yg dh lama smpai since bulan puasa hehe
Syuxer said…
tahniah..;)..untungla dapat hadiah best2 hehe..
Myra Jay said…
Tahniah ye..

Best kan bila dapat hadiah :)
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
hehe..nnti sy nk bg hadiah kt member2 blog yg always keep in touch :)
kotak bulat said…
wah.. byk tu.. huhuu
Yatie Awang said…
wahhh...dapat hadiah, bestnya
A.I.N.S.Y.A.H said…
bnyaknya die dpat hdiah.. support kwn2.. bgus.. ;)
budak penjara said…
ak de bgi hadiah la kt ko..x smpai er??walaupon x smpai..ko kena ucap tq gak tau kt aku..haha
aimie amalina said…
toink2
maceh akak!
byk gile peminat akak ni
hehehehee =]
Ezad Skytech said…
wahhh...macam menarik je ni...hee~ (^^,)
Lea Isnawi said…
wahhh..xnah dpt hadiah dr blogger pun
Paris Lipton said…
kalah retis ni awk...huhu
aReLaN said…
alahai,best la ade org bg hadiah.spe la kte ni.mntak pon blom tntu org bg.wuuuuu
ILA HonEyBuNNy said…
thanks juga tok syaza.....;-)

bestkan berblog neh..rapat ja ukhwah kita..;)
Yumida said…
laaaa..beznya dpt adiah...maok sigek..
AmirFX said…
Banyak dapat hadiah ehhh.. Mok keychain dari Sabah juak.. Kmk lom pernah g Sabah gik...
Bro ahmad said…
jeles dengan blog taugeh ni huk huk huk
Zura said…
alhamdulillah akhirnye smpai jgak hadiah tue..sekali reject dek pos m'sia..a'ah..lilin wangi tue..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …